18 June 2014

Ok LULUS!

Assalamualaikum kekasih hati :)



Morning morning morning!!! happy happy happy sebab aku da pass JPJ..semalam terjawab segala resah gelisah okay..mau tak boleh tido di buat eh..











Alhamdulillah :) lepass ni boleh bawak kereta jalan-jalan bawak mak abah bawak kawan-kawan.."okay tengah giler sterring orang cakap" tapi kan tapi kan paling nervous masa jpj duduk sebelah..time nak test jalan raya..sebelum ni cikgu duk sebelah boleh lagi nak main-main gelak-gelak segala..






Semalam hambik kau kena sebijik..bising itu ini..aku diam je..janji aku LULUS okay..thats important aku da boleh bawak kereta yea..bukan tingtong lagi..dan paling best JPJ tu adalah patient aku..(Pesakit yang pernah datang bawak anak datang klinik) okay sungguh seronok...!!!!









Aku kena sesi 1 dan no 8..no bertuah..dan no favourite aku.. xperlu bagitaw rasanya..hehehe...siap awal senang hati..macam biasa masa nak panggil nama aku..macam-macam JPJ tu sebut...nama aku susah barangkali." AMANINA NASUHA"..jadi macam-macam nama...






So,hari ni da start masuk keje balik..lepas tiga hari cuti dengan rasa sungguh enak tanpa memikirkan hal klinik..masuk hari ni da macam-macam kena settle..okay aku orang penting jugak!! hahahahaha...




Okay lahh..nak sambung keje plak..BYE..



Assalamualaikum


15 comments:

Norhasniza Khalid said...

Hepinya dia.. Mama tumpang hepi jugak

amanina nasuha said...

memang hape sgt mama..thank you mama :)

CXopportunities said...

Alhamdulillah. tahniah dear! :))

DIARI FARISHA said...

tahniah! nebes kan masa nk test tu..time farisha dulu, mati enjin dekat 4x dekat traffic light..macam nak nangis je..nasib je abg JPJ tu baik hati..hehe..katanya bagi lulus je senang adik nak pergi kerja..yehaaaaa~

amanina nasuha said...

yeayyy!!thank you dear:)

amanina nasuha said...

thank you...memang nebes!! tp tulah takut punye pasall kan..hehehe

Ismi Ana said...

Congrats dear! Wah..senang aty gitu. Hati pun manyak lega. XD

amanina nasuha said...

thank you sayang!!!..memang hati manyak senang maaaa..hehehhe :)

aien hermionie said...

yeaaaaayy... tahniah.. nanti bawak aien jalan2 jugak tau.. hehe

Apabila Hati Terbuka said...

Tahniah Dik . Hehehehe . Jom singgah sini

http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com/2014/06/maniscouture-in-action.html

SAMIQA ♥ said...

Tahniah.... Pas ni pangjang langkah lah.. ^^

amanina nasuha said...

yeaayy..bolehhh..aien kne datang kuantan ye :)

amanina nasuha said...

mekasih kak :) ok done ..

amanina nasuha said...

yeahhh..thank u yunk :) panjang langkah tu dalam proses..hahahahah

munirah rahman said...

salam ramadhan..maaf lambat bw..btw,tahniah..lepas ni boleh la drive kan.. hee :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...