14 October 2013

Belalang dalam REMAJA :)

Assalamualaikum Kesayangann:)



Selamat Hari Raya AidilAdha semua..Hari nie aku duduk rumah saje..x pakai baju raya pun...makan ketupat sambil update blog ni..wowww ohsemmm meyh!!



Okayy pagi semalam macam biasa on9 buka segala laman sosial yang ad *okay bajet sehebat Hanis Zalikhaa*..dan ternampak 1 awaiting comment dekat entry...komen dari blogger Deno...katanya








Haaa nampak tak tu??mau tak terkedu ceq oiii..memang lah teruja..sangat lah teruja tahap KLCC barangkali..hahaha..terima kasih laa pada Deno ye inform..



Lepas tu apa lagi terus terjah 7Eleven nak beli..yelah blog masuk majalah..orang lain lebih dulu masuk majalah surat khabar relax je kan..hahha..ahhh pedulikan ini diri aku..bangga kau.. "-"..dan-dan plak xde..so sad kat situ..



Lepas tu call abah cakap kat abah..abah cakap "haa baguihh latu..okay sangat"..ok bangga lagik..hikhikhik..okay la sesape yang belum tengok blog aku yang hijau ni jom la terjah 








REMAJA keluaran 15 okt 2013 okay :)


Terima kasih abah..sebab abah blog ni wujud..hasil tunjuk ajar abah semua..Terima kasih REMAJA..terima kasih blogger-blogger yang banyak membantu dan kawan-kawan yang bagi semangat..yang tersayang..ehem..terima kasih.eh! :)



Last dari tuan blog..







Terima kasih semua yang support aku dan memahami diri ini yang nak berblog..sayang korang..



okaylah..bye semua..next entry menyusul..hahaha



Assalamualaikummm 








10 comments:

  1. tahniah!^^ sori deno lambat bg gambar, kamera smlm takde bateri.. nak amik ngan handphone, gambar tak cantik.. hoho...

    p/s: nanti deno buatkan tutor ya ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih deno...hehehe xpe lah...okayy..im waitingggggg

      Delete
  2. bestla.. blog ni dh glemer.. msok mjlh.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xde glamer laa..bse2 je..hehehe terima kasih :)

      Delete
  3. tahniah dear hihi ada gak muko den sikit

    ReplyDelete
  4. bestnyaaa! dah lama tak baca remaja. :)

    sila follow blog http://szafky.blogspot.com/ untuk dapatkan shawl custom made yang cantik2. :D

    ReplyDelete
  5. Salam jumaat, .Tahniah yee...^_^

    http://ssurianahyana.blogspot.com/

    follower ke-976 kat sini ^_^

    ReplyDelete

You all komen,you all awesome..muaahhhxxx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...