29 October 2013

Happy Birthday

Assalamualaikum Kesayangan :)


Hari ni da nak masuk sepuluh hari aku menyambut kelahiran yang ke dua ploh dua tahun..syukuri ya Allah..


So happy birthday to me la....banyak dapat wish dari member-member,family dan orang tersayang..cewaahhh...setiap kali birthday ni opkos la kat timeline fb penuh dgn notify wish birthday kan..so thanz a lot aku menghargai nyaaa... *alaa tu ada sebab reminder kat fb..kau bajet kau hot eina orang nak wish birthday kau!!*


Hari ahad tu lepas kja aku dapat suprise kek dari roomate aku..Ila..dye letak kek kat tepi pintu..nasib baik aku dengan tak sengaja terpandang kat tepi tu kalau tak memang habuan semut laa jawab eh..haha..


Ni laa kek yang dye bagi..sangat sedappp..



Ila tenkiuu bagi kek sesedap tu..haha..happy bithday untuk kau jugak..15 okt hari tu..5 hari je beza kami..so sebab tu kami sekepala..




Inilah wajah den yang sudah berusia 22 tahun..bermata 4 hahaha



Dan inilah roomate aku yang kasi kek secret recipe tuuu..Ila namanye.. :)
Eh-eh sudah dirisik okayyy..





Terima kasih semua yang mendoakan baik-baik untuk aku..terima kasih terima kasih terima kasih.. =)




#Tahniah untuk Diana Amir yang sudah bergelar isteri....


9 comments:

Safarina Shaari said...

slamat hari jadi...:)

jemput singgah blog.. http://thestoryofayna.blogspot.com/

Huny eda said...

hapy belated dear yunk

Sizzling Suzai said...

happy belated bday juger wish u have a blessing year amin :) thanks a lot for d support! :)

CPTatie said...

happy belated birthday

amanina nasuha said...

Thanz safarina :) will

amanina nasuha said...

Maseh yunkkk =)

amanina nasuha said...

Ohhhh..terima kasih dear :) insya allah ..okay =)

amanina nasuha said...

Terima kasih youuuuu

Rosmiza Ali said...

Salam.. Datang follow blog sponsor #802 & GOOGLE+ #37 dari GA NOVEMBER BY DEDEQ.. ^^,
http://miezashaklee.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...