16 April 2014

Segmen: Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru

Assalamualaikum...



Walaupun hari ni last date tapi nak juga join segmen HH nie :)








Nama Blog : Amanina Nasuha "Gadis Pencinta Belalang"
URL Blog : http://adramycien.blogspot.com
Nama Blogger : Amanina Nasuha
Umur : 23 Tahun
Follower : 943 (16/4/2014)



Blog ini di wujudkan pada tahun 2010 atas dasar minat sendiri untuk menulis apa saja cerita mengenai kehidupan seharian,selain berkongsi info sedikit tentang kesihatan..




Walaupun dah 5 tahun berkecimpung dalam dunia blog saya still kurang pengetahuan tentang blog..Banyak lagi yang perlu tahu..just untuk suka-suka menulis boleh la :)




Last dari saya :Salam kenalan dan terima kasih kepada Bro HH sebab adakan segmen seperti ini..terima kasih Bro HH :)




Terima Kasih,Assalamualaikum....

9 comments:

Khairul Bariah said...

salam, saya datang singgah sini dari segmen yg sama
slmt berkenalan
http://sweetmemories4u.blogspot.com/

Faarihin said...

Salam singgah sini. Tak sempat pun nak join segmen ni..

Intan Saffyna said...

hi,singgah follow awak :)

Hafiza AizZawa said...

Fiza singgah dr segmen yg sama.. salam perkenalan.. jemput ke http://ourmemoria.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html.. >_<

Azwar Syuhada said...

Datang terjah dari segmen yang sama...

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

armando marcello said...

Salam perkenalan dari:-

http://bulat-mata.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

azzahairi sulaiman said...

Assalamualaikum dan Salam Perkenalan
Saya juga datang dari segmen yang sama.

http://www.azzahairi.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html

SAMIQA ♥ said...

Jalan2 sini..... Selamat BERKENALAN... :")

FAZAH N said...

assalam ;) jalan2 cari kenalan ..
done follow sis..

jum singgah blog saya jugak --- www.misihamil.com

tq ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...