24 April 2014

Kerana "shared" di Facebook

 Assalamualaikum kesayangan :)



Semalam,macam biasa lah bukak pesbuk..nah sekali scroll punya scroll ini yang aku lihat "Rofeiah Abdullah shared kongsi resepi kuih & kek" ape lagiii,meleleh ayaq liuq baq ang...




Aku ni da memang hantu makan kek..pe lagi..sampai ke hari ni asyik bukak je gambar kek tu..sedap terrrrrrrrrrrrr...xpe,balik umah minggu depan suruh Datin Rofeiah tu buat kan..hehehhe 









Start dari aku komen,semua pakat join sekali..jiran,kawan-kawan,sedara mara anak sedara semua dok pakat nak jugak..nak merasa air tangan mak aku... makk aii ada pesbuk you all..inilah mak millinieummm.. :)



Hehehe..okay laah nak mimpi makan kek ni..bye Assalamualaikum :)





Nahhh!!! nak bagi korang terliur lagii..nyummmm!!!!



12 comments:

Nur Madihah said...

memang terliur dah ni.

amanina nasuha said...

haaaa..itulahhh..ni pown terbayang-bayang je kek tuu..aisshhh..heheh

ArELeEz said...

melting abis! tsk3..

fasha said...

wuishhh,,dah terliur benoo ni...plan nak buat kek macam tu tapi tak terbuat lagi ni..hehehe...
anyway salam perkenalan =)

cik lisa said...

adududu! terliur eh >,<

Nurazlan Azmi said...

wah sedapnya kek tu >_< terliur alan !!! nak sikit :D

Nasuha Puteri Nass said...

Salam. tengok kek tu telan air liur ja lah...

Santan Manis said...

Terliuq cheq! hahaha... btw jemput singgah ke blog SM jugak ye kalau sudi.. maceh... :)

http://santanmanis.blogspot.com/2014/04/cik-bu-sm-hilang-entry-khas-untuk.html

'Iffah Mafuzah said...

Sedapnya .. Nak juga ! huaaaa :'(

eintan nurfuzie said...

wow.. nmpak sedap..
masih kenal cik en?
ingat pencarian cik en dan blog?
ehheheh..

cikmisi leen said...

memang terliurr lah .. hohoo.. hantukek coklat gak ambe neh =P pantanggg mosit2 cenggini.. haduihh, lemah iman. kna p cari neh.. hoho

msredcheesecake said...

memang meleleh...hhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...