13 April 2016

Kerja Baru

Assalamualaikum everyone :)






Oh yaa! bulan ni tinggal beberapa hari je lagi nak sampai ke penghujung..rasa sedih sangat..yelah untuk kenangan tiga tahun yang telah tercipta kemudian kita bermula dengan kenangan yang baru..yes!mungkin tak sama..ada seronok atau sebalik nya.
 
 
 
Apapun ini adalah peluang baru untuk aku mencari pengalaman..explore semua yang telah aku pelajari selama tiga tahun masa diploma dulu.ya!aku berterima kasih kerana disini jugak aku sudah dapat belajar in real life tetapi dalam kelompok yang kecil. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tidak menafikan ada setengah pihak pandang tempat itu sebagai tiada cabaran but for me its very excited! apapun aku doa dan mintak yang elok elok saja..biasalah mana-mana tempat pasti ada tekanan ada masalah cuma tetapkan dalam minda,niat dan tanggunjawab kita kan? :)




so start bulan depan da baru bekerja di tempat baru..di salah sebuah hospital di kuantan ni..segala perasaan mula lah wujud kan..takut dengan environment baru,dengan cara bekerja dan sebagainya..itu memang tidak boleh dinafikan...semoga ianya di permudah kan..dan doalah semoga aku menjadi seorang jururarawat yang disegani :)








Terima kasih..thats all...























13 comments:

Abam Kie said...

as salam. selamat bertugas di tempat baharu.
sy follow sini ye? no 965. tq

Liza Mustafa said...

hospital kuantan kat mana tu? kalo GH, HTAA la jawabnye...

amanina nasuha said...

wsalam...tenkiu..okay thanks..

amanina nasuha said...

kt hosp swasta je cik liza..hehehe

Eintan Nurfuzie said...

good luck di tempat baru

amanina nasuha said...

tahnk you cik ein :)

adzairdawati makdara said...

selamat menjalani kehidupan yang baru.. semoga dipermudahkan hendaknya insyaallah..

Mia Liana said...

wahhh.. semoga sukses di tempat baru...

pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #23. maaf mia baru sempat nak blogwalking.

blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2016/04/senarai-url-blog-23.html

pemenang akan diumumkan pada 26 April 2016

CikPuan FiDa said...

alhamdulillah.. smoga bkerja dengan rajin dan berjaya,,
kita bw dari http://www.mialiana.com/2016/04/senarai-url-blog-23.html

Mr Bell said...

so amacam dengan tempat baru?
semoga semuanya baik2 saja :)

salam kenal dari belalang... hehe

Hafiza AizZawa said...

kerja tpt baru.. pengalaman pun akan baru.. selamat menyesuaikan diri..

Cik Tanpa Nama said...

good luck sis.. semoga dipermudahkan semua urusan :)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Jemput join segmen saya Segmen Sesuci Lebaran by Hani Rahman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...