10 September 2014

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !

Assalamualaikum






Abg Ben buat segmen..pagi-pagi lagi da ternampak kat timeline tapi hold dulu sebab kena siapkan kerja..Now free..so luangkan masa kejap..hehehe



Latar Belakang 

Hye aku Eina,sometime orang panggil Nina..sama je mana-mana pun..aku yang berstatus seorang blogger juga seorang misi jugak boleh jadi belalang..aih! :) Aku start blog tahun 2010..start dari ayah aku sendiri..


Kelebihan blog dan kenapa orang kena datang blog Belalang

Blog aku ni aku just update pasal kehidupan sendiri jer..keadaan sendiri dan keadaan sekeliling..aku memang suka menulis..sebelum ni ada buat diari sendiri tapi lepas da belajar pasal blog,terus update sini je lah..tapi yang privacy still dalam diari okay! & paling penting orang akan kenal itu adalah aku melalui penulisan..



Impian Seorang Blogger

Aku nak blog ni jadi sebahagian milik korang..sepenuhnya pun takpe!..aku juga nak tingkat kan cara penulisan serta penyampaian aku dalam blog ni..opkos  nak mantap macam blogger-blogger yang ada sekarang..hihihi..




Okaylah..Thank you Abang Ben :)





20 comments:

ctfand said...

Selamat bersegmen ye.. ;)

Yan Ty said...

Salam Kenal!

Selamat Berblogging !!

ros_reeza said...

Singgah dari segmen yang sama. done follow #1002
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Cik Fafa said...

singgah. =)

Ismi Ana said...

Lagi banyak eina share life story, lagi ana suka. Hehe. Suka baca story org lain. :) btw selamat bersegmen. ^_~

HASRUL HASSAN said...

As-Salam.
Banyak ikuti blog-blog berjaya boleh dapat aura kejayaan ..in Sha Allah.

www.hasrulhassan.com

Anizz Annisa said...

salam kenal.. happy blogging :)

http://www.adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

sab said...

Fuyyoo.. aktif nya blogging... nak jugakk! :)

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

mselim3

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam,
salam perkenalan dari saya blogger baru..
epy bersegmen jugak yer..
harap dapat berkenalan dan menyokong saya yer...
jemput singgah yer :
http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Bimbingan Belajar29 said...

Salam ukhwah fillah
Ade singgah...

http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Sha Nikitasakura said...

Salam perkenalan..
Smg tercapai apa yg dhajati.
Gud luck.
Done follow..
Jemput ke sini:
tellingstory1.blogspot.com

eikorina-NaWaL sYaFiQ said...

done follow you...do follow me back ya?? :-)
http://eikorina.blogspot.com/

azifah yazid said...

anda ditag dalam liebster award http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/09/liebster-award-1.html

azifah yazid said...

anda ditag dalam liebster award http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/09/liebster-award-1.html

azifah yazid said...

anda ditag dalam liebster award http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/09/liebster-award-1.html

Azraa Lyana said...

suka baca kisah kehidupan orang... best :0

deno said...

jalan jalan jalan :) www.dayangdeno.com

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...