24 January 2013

Mulawa Fashion

Esok still keje..nak dapat duit lebih mesti kena keje..walaupown boss bagi cuti,tapi nak juga keje..hehe..okay lupakan sekejap..sebenarnya aku nak ajak korang semua cuci cuci mata kat online shop, MULAWA FASHION nie..memang gojes weyhh tudung tudung yang dijual..aku da pernah pakai..hehehe..oka jom lah kita review one by one okay..

Mulawa da pernah masuk majalah..antaranya REMAJA & DARA.COM


Yang nie Mulawa Bawal-Sulam Melati


Yang nie mulawa bawal -Bawal Gradasi ..jenis kain lain dri bawal biasa :)


Yang nie Mulawa Shawl 2 layer..cantikkan ^_^


Yang nie pulak Mulawa Bawal -Polkadot Sulam


yang ini Mulawa Bawal -Butterfly :)

Haaaa..ainan asneem da cuba tudung dari mulawa nie masa wedding Farid Kamil & Diana Danniell ..inilah tudung nye..bawal polkadot..


nice kan..ainan tasneem da cuba,anda bila lagi??hehehhe

gambar kredit to FB MULAWA FASHION 

Apa lagi jom laa online tudung kat Mulawa Fashion nie,Mulawa juga kerap adakan contest dan hadiah nya opkos lah tudung yang gojes-gojes nie...

"Bila anda pakai tudung dari Mulawa nie anda memang MUUUUUU LAAAAWAAA..heheheh"

*actually ini entry hari khamis 24/1/2013 tapi baru nak publish!! hehehe..

Selamat bershopping semuaaaaa








15 comments:

Kancil 8349 said...

cantik semua tudungnya

faY said...

mulawa :)

nik ros said...

cantik tudung2 nya. lagi2 yang jenis bwal tu
pernah tgk tudung Mulawa Bawal -Butterfly ni kat majalah.

Nasuha said...

Prnh tengok tudung2 ni kt mjlj remaja..

Kuazue Mohd said...

as salam...
tq sebab memeriahkan suasana yer... good luck yer.. cik azue polow awak juger

Dianaa said...

bawal butterfly tu cantik! ^^

khairul akmal bin azman said...

tudung 2 layer ngan butterfly lawa sgt..

Amanina Nasuha said...

yup :)

Amanina Nasuha said...

:)

Amanina Nasuha said...

cantik kan..aah pernah keluar majalah..

Amanina Nasuha said...

yup :)

Amanina Nasuha said...

wsalam :) okay thanz dear

Amanina Nasuha said...

:)

Amanina Nasuha said...

berkenan yerrr..hehehhehe

✿A I N A A✿ said...

perghhh cantik2 semua jenis tudung.. si modelnya pun cantik.. ena ni suka kumpul tdung tapi kena duit ada lebihlah.. huaaaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...