06 October 2012

Kecewa sangat


Sobs sobs sobs sobs~~~~~~

Entry paling sedih :(

Semakin hari semakin ramai kawan-kawan menjejakkan kaki ke hospital/klinik-klink..tapi aku??still menjual tudung bawal..bukan aku mengeluh dan bukan aku tak bersyukur dengan apa yang aku da buat sekarang tapi mesti nak yang lebih kan??owhhh ketamakkan

Sorang demi sorang update status..eeee jels nya aku...sabar!!sabar!!dan sabar...ada hikmah disebalik nya dan tuhan tu da janjikan yang terbaik untuk hambanya..mungkin lambat lagi turn aku..

So aku kena la BERSABAR..


muka orang keciwaaaa

Okelah xde mood nak entry panjang-panjang..sedihh sangat-sangat :(

bYe

*Doakan lah yang terbaik untuk belalang & dapat staff nurse yerk kawan-kawan :(




11 comments:

SimplySeoul said...

xpa, the time will come :) cheer up.

rOzirOx RGA said...

cik rozi doakan cik belakang, eh, cik belalang dpat bekerja tak lama lagi. :P doa byk2. jgn give up. rezeki akan datang pada kamu tp kena istiqomah. bersangka baik. ada sebab tu nape lambat. good luck tau! kita sama2 nurse. hehe.. nnti da kerja, roger ye. gov ke swasta? mne tahu bole rekemen kan :)

Fendy said...

ni la belalang...sabar belalang yer...

Junk said...

chayok2.. :) jangan sedih sgt ye. hepi sokmo kata orang ganu. :) peace

Anisa Anuar said...

ce chaiyok!!!!
insya-Allah doa la ea..

Amanina Nasuha said...

thanz rozi..insya allah ad rezeki sy nnti :)doakan lah yer..hehehe

Amanina Nasuha said...

yer-2 belalang sabar..heheh..thanz :)

Amanina Nasuha said...

hahah..bereh-2..btw thanz :)

Amanina Nasuha said...

yaww...insya allah...thanz :)

deqjamucuxx said...

nnt ade la rezeki tu :) sabar ehh

Amanina Nasuha said...

heheh..insya allah..btw thanz :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...