31 March 2016

Segmen #FamilyBlogger

Hye Assalamualaikum !





Hari ni hari last boleh join segmen ni..support kawan kawan then aku dapat kenalan baru dan juga group baru #FamilyBlogger... memandangkan aku pun baru jerk start blogging balik kan..heheheh.



Okay sape nak join cepat cepat join ok,sebab esok owner dah nak announce pemenangnya.. 1 April 2016.. korang boleh click #FamilyBlogger okay..sape yang bertuah akan tersenarai dalam list #FamilyBlogger oleh hiphiphorray :)








Terma dan syarat seperti dalam blog hiphiphorray okay ! 






Selamat Bersegmen dan Assalamualaikum










PUBLISH!
 

4 comments:

  1. Terima kasih dear sebab join sekali.. Nantikan keputusan pemenang yee :)
    Ni list peserta yang join #FamilyBlogger.. Good Luck !!

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/update-peserta-segmen-familyblogger.html

    ReplyDelete
  2. salam , semoga berjaya.
    dari blog kak mia
    http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/

    ReplyDelete

You all komen,you all awesome..muaahhhxxx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...