07 November 2013

Highland Tower

Assalamualaikum...



Penangan documentary a.k.a "docu" ni memang seriously aku terbayang-bayang ape yang aku tengok..hmmm




Cuti balik rumah sampai tidur gn mak!! aiyarkk!!hahah mak cakap "haaa tengok lagi padan muka"..maaakkk kalau x tengok tak tahu kan..hahaha


Btw,aku bagi rate docu ni 10/10..tapi mesti ade yang cakap x best kan..pedulilahhh..ni aku yang cakap..kalau tak xde lah orang histeria dalam wayang.. dasyat bukann??


Dah sendiri nak komen sendiri pergi tengok..pergilahh!!



Kalau tak real takde lah member sebelah ni keluar wayang..dan bpe minit je tengok pastu muntah..so i'm alone on the seat.. *ntah betul ntah tidak*



Bye..Byee


#Mase kejadian ni umur aku baru 2 tahun..dan sekarang umur aku da 22 tahun bangunan tu still bertapak lagi..serammmmm nieyyhhh!!


Assalamualaikum :)






5 comments:

You all komen,you all awesome..muaahhhxxx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...