06 February 2013

Shawl 2 Layer Now


Hari ini saya pakai shawl 2 layer dari Mulawa Fashion..sannteekkkk..ohh bukan saya tapi shawl kuikuikui..first time pakai..dan dan pulak saya letak bunga kat tepi tuh..


Sebenarnya da lama beli shawl nie tapi baru ada keinginan nak pakai..cantik kan saya??hihihi *puji lah sikit* bunga hijau tu xterpikir pown nak letak tapi sebab xde idea nak tarik kebelakang..so letak la macam tuh..

Pergi kerja tadi orang pandang pelik jerk....kalau pakai baju kurung lagi sesuai lah saya rasa..tapi otak saya nie bukan stabil sangat.nak pakai,pakai jerk.."berani" ^__^

*bunga hijau tu saya dapat dari blogger dedeq.. :)

okaylah ..nak makann duluuu laapauu..see next entry.


Babaiii

No comments:

Post a Comment

ohsem meyh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...