06 October 2012

"SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? "


kembali bersegmen :)



belalang berhasrat untuk join segmen nie,dan inilahh ...
weehuuuu kenapa aku berblog?

1) Pertamanya sebab aku suka sangat baca blog orang,suka baca cerita-cerita mereka..pada aku penulisan dan penceritaan blogger sangat-sangat lah bagus.aku blogger jugak tapi aku x mcm dye0rang..x layak pun..jadi diri sendiri da ok,terpulang lah pada reader nak membca nya ke tidak :)

2) Mungkin aku dilahirkan untuk jadi seorang blogger kot..heheh..actually aku ada minat sendiri nak terjebak dalam blog nie,selain pengaruh ayah sendiri,thenn terciptalah blog belalang nie..:) apa yang aku update semua berkisar tentang kehidupan aku sendiri..macam-macam lah..kadang-kadang bila bosan aku buka semula entry lepas-lepas..huh senyum sendirian..:)

3) Blog aku nie x delah menarik pun.just nak baca entry-entry aku boleh la.aku mula berblog da lama la jugak,cuma x sehebat yang lain..biasalah kejap ada kejap xde..hhehe..ispirasi aku ramai antara nya EcadwinkyashaYuyu ZulaikhaBen AshaariSharifah ZakiahFatin LiyanaLyssa Faizureen..ramai lah lagi..semua yang pernah tolong aku tu semua inspirasi taw..hehhe..thanz u all :)

Hmmm okelah sudah cukup sudah..hahaha..

bYE Assalamualaikummmmmm..




35 comments:

  1. Dari segmen yg sama ! Singgah sini :D

    ReplyDelete
  2. dr segmen lyssa =)

    http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  3. hai.. dr sgmn yg sama

    http://liyanazhar9392.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sme..meh2 jalan meh..hehehe...follow done too....

    http://mefaizah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Hye :)
    Singgah dari segmen yang sama ;)

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum...singgah dari segmen Lyssa..
    Salam perkenalan...
    jemput singgah blog fendy...

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  7. assalam...ayu datang dari segmen yang sama...hehehe


    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  8. miss z singgah sini :D
    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen sama.

    http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  10. Singgah Dari Segmen Yang Sama...Happy blogging (^_^)v
    http://mymatatajam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  11. Hai , saya datang dari segmen kak Lyssa :)
    Hepi blogging .


    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  12. hey dr segmen yg sama..rajin singgah2 lar..:) :)http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen same..bw ~
    http://sampaicucuratap.blogspot.com

    promosi
    t-shirt I AM BLOGGER RM30 including postage
    http://sampaicucuratap.blogspot.com/2012/10/i-am-blogger-t-shirt-for-sale.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  15. Dari segmen yg sama sila folow balik ye...http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  16. Datang dari segmen sama . singgah lah blog saya lak !!

    http://nurfatinfarhanim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  17. Salam ziarah dari segmen Lyssa Faizureen

    ReplyDelete
  18. Penduduk bumi datang menyerang . Singgah dari segmen yang sama ;)

    nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  19. Datang dengan rela hati membaca isi kandungan entri SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? di blog ini.. ;)

    Jemput melawat blog picisan E'raz : http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  20. Tuan tanah,maria datang melawat ni..jom singgah blog maria pulak..

    http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


    Tq

    ReplyDelete
  21. singgah BW dari segmen yang sama ^^ happy blogwalking

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  22. dari segmen lyssa :)

    http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  23. hi...

    dr segmen lyssa

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    #

    ReplyDelete
  24. hye tuan tanah , datang melawatke blog superb oshem ini , dari segmen yang sama . jom la p blog hamba ~ hihihi

    http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  25. Datang melawat sini :)
    http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  26. singgah sini dari segmen yang sama . http://atirahhayati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html . kalau sudi , follow lah saya ye :D kunjungan anda keblog sy amat dihargai :) sorry kalau sy bw lewat . busy jugak kebelakangan ni . heee :D btw , blog awk ohsem gilaaaa! :)

    ReplyDelete
  27. saya dari segmen yang sama :) jangan sombong-sombong ya :)

    http://zaza96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  28. tinggal jejak

    http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/nama-dalam-phone-tu.html

    ReplyDelete
  29. dtg terjah sini dari segmen yg sama. follow sini. 560. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  30. hi..singgah follow awak,dari segmen sama :)

    http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  31. singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

    ReplyDelete
  32. salam hai..
    dri segmne yg sme..^^
    done follow u..
    vsit my blog ok ^^
    klu sudi follow la skli hehe

    ReplyDelete
  33. agaklaa..bla bukak tgk entry lma-lma mesti nak gelak sorang2 :D

    http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  34. Salam ziarah. Ramainya suka joint GA. Jemput semua joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

    insya Allah, berjaya dapatkan pack serbuk tu nanti.

    ReplyDelete

You all komen,you all awesome..muaahhhxxx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...