16 May 2012

'1st GIVEAWAY by cik Misi Nadia'




Ehem..ehem...nampak kan banner cute kat ats nie..x lain x bukan aku berminat nak join GA cik misi nadia nie..

Actually,aku juga dalam bidang yang sama gn 0wner GA nie..tapi belum lagi bergelar SN (staff nurse) cuma baru bergelar student nurse..s0,semesti nya aku beri pendapat yang positive right?? 

Bagi aku kerjaya misi/nurse nie sangat-sangat lah bagus *bukan kerjaya lain x bagus...dan kerjaya misi nie sangat mencabar sebabnya berkaitan dengan nyawa & macam-macam perangai manusia...sifat penyabar & penyayang & semua "peng-peng" lah yang +ve mesti wujud dlm diri seorang jururawat..kalau x lagi bertambah lah sakit pesakit tuh...hihihih..:-))

0uhhh..terpanjang pulak...s0rry yer cik misi nadia..heheh..btw,gud luck cik misi nadia :-)))

Nak tag pada semua yang baca entry nie oke...

3 comments:

cik MISI Nadia :) said...

tnx coz join dear :)

Eppy Naza said...

hye..sggh sini kejap..meh la join kontes ni..ada hadiah mnarik menanti anda!
http://eppy25.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-diaadd.html

~mimisyuuuuuu~ said...

jom join
http://mimihazirah.blogspot.com/2012/05/contest-rm-200-bersama-wwwcareeron9com.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...