14 September 2015

Suprise Birthday

Assalamualaikum :)



Bukan senang nak suprise kan orang ni kan? lebih-lebih lagi orang tu selalu ada dengan kita..so perancangan demi perancangan tuu agak terhad..yelah si Ecah ni pulak pantang orang bergerak kesini, dia pun ada... so aku & the gang plan nak buat delivery suprise jerk.. 




Walaupun suprise tu takde lah gempak mana pun paling tidak dia boleh rasa seronok...so dalam masa dua minggu aku stalker-stalker twitter instagram cari yang mana sesuai then berdekatan dengan tempat kami ni..survey-survey harga package semua okay siap! oh yaa kami pilih "LASEPRAIS" punya event planner.




Kami plan time lunch nak pergi makan abc rojak semua tu..at the same time dia ni memang nak makan rojak "ibu mengandung kena paham" :)  aku pun chat-chat dengan owner event..then time tengah makan owner event tu datang.. so "happy birthday ecah!! walaupun lewat dua minggu dari date sebenar..kami still ingat lah ecah..hehehhe..






Suprise!!





Ekau da terkono yoo..hehehhe..



Kami memang saje nak nak celebrate lewat-lewat je..maaf lah hint-hint sebelum ni nak makan kek tak dilayan..hahahha..dan terimalah seadanya suprise tak seberapa tu dari we all yaww :)





Muka masing-masing tahan silau ^_^


Lokasi : Depan Tunas Manja Indera Mahkota 2





Red Velvet Cupcake 






Siti Aisyah binti Saat
Selamat Ulang Tahun yang ke 23
Semoga panjang umur dimurah rezeki
Bahagia hendaknya dengan suami tersayang serta sihat tubuh badan 
Tak lupa juga selamat menempuh kehidupan sebagai seorang ibu kelak!






Tak lupa juga kepada sahabat kami sorang lagi si Shahrey selamat ulangtahun yang ke 24... :) yang ni pun suprise jugak..hehheeh

Lokasi : Ana Ikan Bakar Tanjumg Lumpur ...



Kepada kawan-kawan dan juga event planner terima kasih banyak-banyak ye dalam menjayakan suprise birthday kali ni..& cik fida thank you for having us ;)

4 comments:

  1. Selamat hari jadi heheheh sorry lambat wish..
    Singgah dari blogwalking emas putih....

    ReplyDelete
  2. Salam kenal dari blog uzu, kisah emas putih
    Jom singgah blog : Nurfuzie.com

    ReplyDelete
  3. Salam..jln2 blogwalking untuk hri ni kejap ;) dr blog emas putih....selamat Hari Raya Haji...sy follower ke1028 di sini ..

    http://ilovebunga89.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. singgah & follow #1029

    http://zianaeunos.blogspot.my

    ReplyDelete

You all komen,you all awesome..muaahhhxxx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...