12 August 2014

Baju Raya

Assalamualaikum :)



Hye Selamat Hari Raya..Raya lagik lahhh!tak banyak pown cerita raya aku tahun ni sebab raya ke 2 da kena balik Kuantan..Raya ke 3 da kerja..masyukkkkk apeee!!!!!Nak tengok baju raya aku tak??dari Bandung lagi haa..eceh! 





Cehhh!!begitulah pakaiannya..hahah




Lagi jelas kot :)




Yang ini gambar full...



Yaaa ini hanya sementara..just untuk photoshoot family jer..bukan untuk melaram pergi beraya rumah ke rumah..ohh noo!!! apa-apa pun thank you lah kepada boss aii yang sangat baik hati sebab bagi kain ni untuk staf-staf dye..kalau idok tak ade lah aku "Baju Raya" hahhaaa...



Okay lah..itu jer nak story..dah hilang semua ayat-ayat power nak berblog..*acah-acah hot* see next entry..



Bye..Assalamualaikum =)


2 comments:

  1. Cantik baju. Ehem. Hu3. Ana pun raya x meriah mane. Seminggu cuti raya tak ke mane.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik sangatttt...hahaha...untung seminggu kannn :)

      Delete

ohsem meyh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...