09 December 2013

Hang Out Yaww..


Assalamualaikum every0ne :)



Memandangkan wedding of the year bakal berlangsung tak lama lagi,so aku kena jugak cari baju untuk hari tu...ohh wedding of the year lah sangat kan,actually wedding pak mnakan aku kat KL..pak mnakan tu pak sdara lah..oghang kedah habaq pak mnakan..


Last fikir semalam aku mesti jugak dapatkan baju tu...dan lepas kja keluar lah anak dara dua orang nie dengan askar-askar kat indera sempurna (Aja & Isha)..dyeorang ni nak tengok cite ustaz azhar tu..layankan je lah...so far,this movie sangat kelakar..& nampak part-part spontan Shahrul and Ajak..x rugi la tengok...




Tuu dia..haa pergi tengok sana!!


Lepas da settle layan movie misi mencari baju bermula..Nak cari bukan senang jugak lah memandangkan aku ni kaum hawa yang sangat cerewet..eh xde la sangat sometime je :P..Xleh tunjuk lagi baju tu..supriseddd
!!,btw,Sangat happening hang out dengan dyeorang ni..macam-macam hal....so next time nak lagi laa..hehehe..






okay..lets im introduce them.. 
Pok (teman tapi mesra-->>ILa<<----Isha,Aja.. anak sedara)







Lepas dapat baju feveret yaww..menyempattt..hehehe :)







Xde anak sedara sendiri rembat anak sedara orang jap ^_^




Dannnnn....
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!


Ofkos lah ad pic empunya blog..heheh..
#AmaninaNasuhaMdNaser


OutfitOfTheDay atau kat instagram sekarang sangat la femes #OOTD..so aku pun nak jugak..Longsleeve tu dari instashope..sangat suka..suka suka macam mintak penampor..hahaha..



Okaylah..sebenarnya time ni aku kena siapkan kerja-kerja yang sangat penting tapi hati membuak-buak macam ombak rindu nak update entry..so inilah hasilnya..tenkiu so much-much la kalau ada yang sanggup baca yea..hehe..mmmuaaahh :)



Okays you all..lets go settle kan kerja..


Bye



Assalamualaikum :)








2 comments:

  1. ur shoes tu kn.. macam shomel jerr.. macam shomel jerr.. he3..

    ReplyDelete

ohsem meyh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...