17 November 2013

SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE



Assalamualaikum 




Hye..saya join segmen nie dari MakDara..jom lah  korang join..sesama meroyan kan Mak Dara..just for fun..hahaha

Nak tengok saya "macam cantik je macam comel je" tak??

See yahhhhh


Taraaaaaaaaaaaaaaaa!!!



Inilah gambar saya yang macam cantik je macam comel je versi mata empat..hahaaha..walaupun muka bajet cun mintak penampor..hahaha

Okay bye..hahaha



NOTA PENTING : This segmen is truly JUST FOR FUN dan tidak sekali kali berniat untuk mennyinggung mana mana pihak . Harap maklum.








16 comments:

  1. alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    ReplyDelete
  2. HEHE macam cantik je macam comel je..hehehe

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen yang sama. done follow http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  5. sweet je muka pakai spek
    MG pakai spek naak nerd muka .
    mmg comel ni! :)
    MG dtg bw n folow here :)

    ReplyDelete
  6. singgh sini dr segmen mak dara... jemput singgah blog ibu Alya & Humaira ye....

    http://www.ziefauzi.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  7. good luck..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  8. cantiknya diaaa...

    datang singgah dari segmen yang sama..

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  9. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  10. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    ReplyDelete
  11. taraaaaa...
    mmg comey...
    shark singgah dr segmen yg sama:)

    ReplyDelete
  12. memang comel je memang cantik je.. hehe tenkiuuuuuu kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni.. semoga dengan segmen ini dapat meningkat trafik dan dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..

    ReplyDelete
  13. Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
  14. macam cantik je macam comel je ... dr segmen sama ^^ Jom sggh blog yana ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  15. wah mcm best je.. gudluck nina :)

    ReplyDelete
  16. bella dari segment yg sama

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

    done to be u follower =)

    ReplyDelete

ohsem meyh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...