12 February 2013

Tempahan t-shirt

Apa habaq semua..ceq harap ampa semua sihat-sihat noh..eceh-eceh..berspeaking kedah pulak..ape hal pulak nie..haaa kalau nak tahu sekarang aku da jadi admin untuk tempahan t-shirt CEQ OGHANG KEDAH (C.O.K)..baru jer..yelah sekarang saya da minat pulak nak berbisness-bisnees nie kan..
Sekarang t-shirt nie da ada edisi ke 4..yang terbaru..


Untuk lebih detail boleh msg/whassup kt no yg tertera okay ..yang bukan orang kedah pown boleh jugak kalau berminat..
Okaylah..kalau u all berminat boleh buat seperti yang sepatut nya okay..harap-2 ad sokongan untuk aku yang baru berjinak-jinak nak berbisness nie..

Bye..Assalamualaikummm

1 comment:

  1. Wah, dah berbisnes sekarang! Semoga bisnes bertambah maju! :)

    ReplyDelete

ohsem meyh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...