19 February 2013

Produk Baru dari Mulawa:Bawal- Amrina ...

hai guys..selamat malam semuaa..ehh nak tido da ke??jangan lah..duduk dulu baca entry aku nie..nie pasai tudung nie..okay-2 ceq ambik masa sat jaa..sat jaa..haaa cam tu laaa..*hug*
aku nak memperkenalkan tudung baru dari Mulawa nie..tudung bawal kosong..tpi nie bukan kosong macam yang hot sekarang nie,nie ada tambahan sikit laa..tambah layer..tapi serius beb cun!!Nama tudung nie Mulawa Bawa-Amrina

bahagian depan...


bahagian belakang 

Yang besaiz besar pown ada jugak..so yang suka pakai tudung labuh jangan runsing yea,anda jugak boleh bergaya dengan Mulawa Bawal Amrina nie :)


haaaa..lepas anda bergaya dengan Bawal Mulawa Amrina nie haruslah seperti ini 


                   sukaaaa senang hati :)

0hh yaaa lupa plak,Mulawa ada buka akaun baru iaitu Mulawa Baby and Kids-Parklon play Mat so..jangan lah lupa intai-intai yerkk..

Fuhhhh..okaylah..sampai sini dulu yer..da terlamabat sangat update untuk review Mulawa nie..maaf maaf maaf maaf :)






No comments:

Post a Comment

You all komen,you all awesome..muaahhhxxx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...