27 February 2013

"Entry" nie bikin aku panas!!


Entry panas panas panas hot hot hot..bushhhhhh!!!

Hari nie tergerak hati nak buka email..selama ini biar je bersepah-sepah email dalam tu..scroll punye scroll then jumpe something yang boleh buatkan aku tersenyum tanpa tahu isi dalam..apakah itu??hmmm

BANTUAN RAKYAT 1MALAYSIA (BR1M) 2.0

Kalau korang mesti teruja kan..bajet-bajet dapat lah..tapi alangkah sodihnya hati den ni haaa.



Haaaaa nampak nampak??? sedih..hari hari balik kerja mesti tanya mak abah "ada tak surat BR1M adik sampai?" sia-sia saja tunggu..huwaaa

Nie mesti kes nama termasuk dalam voucher buku..hello!! saya da abeh study la incik-incik sekalian..sebab member ramai yang macam ni...so,esok kena call kolej minta explanation!!

aku maarrrraahhh niee!!!!!!!

Actually xde rezeki lagi kot nak dapat BR1M kali ni..so silalah bersabar ye wahai AMANINA NASUHA MD NASER..hehehe..

Okaylah nak solat then tidur..nak sejukkan hati yang tengah menyala nyala api nie..

Bye u all...zzzzzz..





8 comments:

  1. alahai...sabar ye dear. xdek rezeki lg tu. huhu

    ReplyDelete
  2. takde rezeki agaknya tapi check dulu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulahhhh...nanti nak check kali ke 23456789 kali..heheh

      Delete
  3. alalala kesiannya sis... sabar ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh...yeaa sabar daaa..tapi x puah hatikkkkk

      Delete
  4. mybe ada rezeki yg lebih baik...sape tahu kannnn...:)

    ReplyDelete
  5. sabar ye..moga mendapat rezeki yg lbh besar..
    follow sini

    ReplyDelete

You all komen,you all awesome..muaahhhxxx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...