10 February 2012

Hanya 4 keping kertas..



Hye kekasih hatiku sekalian =))

Sihat kah anda semua?? harap-harap sihat lah yerk..Alhamdulillah aku masih lagi  bernyawa di kala ini..
terima kasih ya allah...

Entry kali nie,aku nk story tentang v0ucher..ala yang student-student dpt tue..200 klass gtu..tp bkn tunai p0wn...pandai kerajaan nie kan..klu bg tunai, abeh lah kedai-kedai baju,kasut kena borong dgn student..

Akhirnya..setelah sekian lama menunggu dan terus menunggu...4 keping kertas yg bernilai  itu milik aku jugakkk..cewahhhh....


baru dapattt..org laen da abeh daaaaaaa 


Skang nie,pergi lah kedai buku mne p0wn yang ad v0ucher,semua penuh...ishh3!!!!sebelum ad voucher,pandang p0wn x nk..*cakap kt diri sendiri jerk

Td g kedai buku,3 kedai ( wangsa walk,jusco,kl festival city )..lesap..paling best tgok tempat alat-alat tulis lah..tinggal kotak jerk..ish3!! dasyat sungguh..tue menunjukkan betapa ramai nyer student kan..herrrmmm,sampai aku gn member masuk kedai,pusing-pusing then keluar balik..nk beli skit-skit x pdan..sebab kena habiskan sekeping 50 tue..last-last g jugak yg dekat... ( kl festival city )

Da sampai sne,borong je lah kan..tp duk pusing-pusing gak kt dlm tuh..x taw nk beli ape..last-last beli keperluan mak jerk..brg sendiri x bnyk p0wn..sebab da sem akhir kan..* insya allah abeh jgak bulan 6 nie..nk cukup kan sekeping tuh...

Dulu belum dapat merungut nk sangat..tapi bila da dpt xtaw plak nk beli hape!!! waaaaahhh...itulah lumrah manusia...

Hurmmmmm...Hokeyh lah,stop sini dulu lah untuk entry voucher kan...ase da panjang,kang xde plak yang nk bace sampai abeh.. ##ini p0wn cm ad org nk bace sgt..bajet##




Berehat seketika...priend saya ^_^





Eh2!! sy malu lahhh ^_^

Oke bye semua..

Tengs for reading...

*tengah duk pandang ribuan manusia di Wangsa Walk,tetiba mata terpandang pada se0rang gadis bertudung yg sangat canteekkk..waahhh Ana Raffali lah..sriess sgt-sgt cantekkk.. =))) 








2 comments:

ohsem meyh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...