09 December 2011

BEN ASHAARI TANYA KENAPA BLOG SAYA LAIN DARI YANG LAIN







Hye semua :-))) cam biase lahh aku kan!!!! entry xde,so nk j0in laa segmen nie...haaaa kalau si abg ben nie wt segmen x pernah nye  xde org join..mesti full..memang dasyat laa lu br0..hehehhe...

0ke,abg ben tnye ape yg len nyer blog kita nie & part mna yag best...

Actually laa kan...belog aku nie xde laaa yang best sangat cm retis-retis laen,yang boleh wt bl0gger-bl0gger len terpukau termasuk laahh aku..hahhaha..teringin jgak nk jadi cm mereka tue...tapi bilaa la mase nye tue kan??? *hanya berangan jerk aku nie..:-))

setiap entry yang aku p0st mesti aku ad selitkan pic-pic yang berkaitan..kadang-kadang tue xde kaitan jgak tapi pic tue kan ad maksud nye tersendiri....yang mana aku rasa sesuai aku selit kan sekali...entry aku jgak ad kaitan dengan life aku..keadaan sekeliling aku..dengan family,kengkawan..dengan ehem..ehem...jgak laaa..hhaahha...selain tue aku ceritakan jgak tentang masa depan aku..semestinya bidang "jururawat" yang aku entry kan.... insya allah....

Aku rasa aku perlu pergi jauh dalam dunia blogging nie..sebab nya aku nk rasa cm ne retis-retis sekarang rasa...aku akan tingktan apa-apa yang perlu...nk jadi retis nie kena pandai tarik minat readers kan...ad yang berjaya dengan tkan-tkan keyboard da terkenal..aku nk jgak cm tue...:-))))

Mana taw 0ne day 0rg carik aku cm abg ben..haaaaa..tue semua rezeki masing-masing kan???? :-)))))
*berangan lagikkkkkk!!!!!!!!


oke lahh..itu sja..klu nk j0in klik SINI oke...





Bakal bl0gger terkenal suatu hari nnti..hikhikhik..:-))))

10 comments:

  1. Terbang dari segmen sama.. SELAMAT BERSEGMEN

    ReplyDelete
  2. sy datang dari Melaka nak bace blog tuan yang lain dari lain .. terima kasih berkongsi idea

    Ini lah Blog Yang Ben Ashari Pilih..Jemput lah singgah

    ReplyDelete
  3. singgah sini sambil folo, dari segmen Ben Ashaari :)

    ReplyDelete
  4. wah nak jadik retis ye. okeh. keep it up k :)

    jemput singgah blog ezzat jugak ye

    http://missezzat.blogspot.com/2011/12/segmen-ben-ashaari-tanya-kenapa-blog.html

    ReplyDelete
  5. salam kenal dan follow :)

    www.akumad.com

    ReplyDelete
  6. siggah dari segmen bro ben.. Jemput sggh ke blog saya juga..

    http://www.shakirshafiee.com/v1/2011/12/09/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain-dari-yang-lain/

    ReplyDelete
  7. datang sini .. singgah + follow ,, jemput usha blog cik leeza ye ,, http://leeza-awak.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ReplyDelete
  8. datang dari segmen yang sama .. dah follow kamu .. kalau sudi meh laa snggah blog aku and follow ler skali :) :)

    http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    from sabah, with love ^^

    ReplyDelete
  9. singgah dr segmen yg sama...done follow u...meh dtg blog sy plak ye...klu sudi follow kembali:)

    http://belogdaku.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen sama...lambat bw sebab da lama xupdate blog...salam perkenalan dari blog fendy

    http://fendy1302.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ReplyDelete

You all komen,you all awesome..muaahhhxxx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...