22 October 2011

Bersama kengkawan..happy yaww!!!!

Assalamualaikum..hai-hai..hai..hai..dan HAI!!!!:-))

Aku seronok lagik.sebab nyer dapat ketemu same itu kengkawan mase sekolah dulu..yelaaa..da lame sangat dop jmpe kang..bila doh jumpe tue macam-macam laa gosip sensasi dan terkini..yang mase sekolah dulu pown citer ag..paling syok story kite lari dari hostel kan??hahha..memang sweet + kelakar laa kan..hahahah..sampai bila-bila aku ingat peristiwa tue...

Excely...nie kengkawan aku mase form 1-3..toghether laa..pas form 3 masing-masing tukar skolah...*hmm..rsa nyer aku jerk tukar..korg sme ag..:=))))) tp still close smpai skang..walaup0wn bila on9 fb masing-masing wt-wt x kenal jerk kan.??hahahha..itu laahh reality bila da ad kawan baru..hahahahha..*ayt tching x??xknnnn!!!! nie separuh jerk..x semua ad...yg len tue bz...

Dye0rg nie syok laaa..time cuti skali..sebab dak u kan...aku nie??cuti x tentu..klu aku cti sem ke cti ape ke...dye0rg lak x cuti..s0 skang..time dye0rg cti..aku p0wn wt-wt laa cti sem gak..walaup0wn hakikat nyer weekend jerk...heheheh...demi sahabat kan...ceewwaahh!!!

Memandangkan dye0rg cuti s0,aku plan nk jmpe + clbrate bfday..bfday aku gn bfday member aku sorg nie..dekat-dekat jerk date kami..hahahah..so sweet laaa...s0..sehari aku menghabiskan masa bersama dye0rang..waahh!! terharu x korang???? hahahah..dush4!!!!..


6 bunga + 2 kumbang..tue jerk yang dapat ditemui..yang laen tue x dkenalpasti identiti mereka..hahah..walaup0wn x ramai..tp best..macam-macam gosip laa keluar..ad yang couple diam-diam..ehem!!ehem!! spe laa tue kan??hahah..hanya mereka jerk yang taw..gelak-gelak...perli-perli...nmpak bakal mentua lalu laa..pkwe lalu laa..haaa macam-macam laa kan..hurrmm...so h0tt!!!!

Bkan selalu kita dapat cm nie kan..tapi aku cuma nk gtaw hari nie sangat HAPPY laaa..ape-ape p0wn..thanz bebanyak yerk kawan-kawan sekalian sebab sudi luangkan masa sesama...nnti ad masa kite jumper ag...

oh yeee..ilah thanz bg sewa umh jap eh....:=)))


k laa..jom usha pic-pic kami...tett..tet...

kumbang kami..:=)))



haa..nie bunga-bunga jengka..:=)))



bfday girl..kami laaa..20hb & 28hb...

Klu nk tgok pic kami yang huru hara nie boleh laa picit sini yerk..nk upl0ad kt sini jenoh menunggu nyer..line slow sangat..bsaa laa...hehehe..

Pada kengkawan len yang xde tue..xpe len kali ad mase kite jumpe yaww...

Oke laahh..stop dulu laa...nnti ad entry baru hupdate puah-puah op...bye..

Thanz semuaa..& sayaannggggggg semua..:=)))

Gud luck & take care !!!!



Credit to :

tabla studi0
akuainanadia
ciknurfadzilah

2 comments:

  1. bila tengok cik belalang buat gathering akak rasa rindu dengan sahabat sekolah rendah, menengah dan universiti..bila dah bekerja sudah tak ada masa untuk berjumpa.. dulu ada rancang tapi x jalan sbb masing2 ada komitmen yang tak dapat dielakkan

    ReplyDelete
  2. hmm..2 laa kak..nie p0wn scra x sengaja..last3 mn bru jadik...alaa sabar je laa kak..nnti ad mase dpt laaa jmpe kengkawan akak..bila jumpe lg best sbb sume da ad family sendiri..lagi meriaahhh!!!..hahahha

    ReplyDelete

You all komen,you all awesome..muaahhhxxx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...