07 June 2011

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU


Assalamualaikum..xde entry nk p0st kot hari nie...cuma nk ckap sangat-sangat ser0n0k sebab lulus 0SCE..hhheh..oke-oke..bkan tue yang nk entry kn..nk ajak u all semua join segmen abg ben nie k..

segmen kritik blog aku..bkan kritik sampai bernanah tue..tetapi sebagai kritikan membina untuk blog masing-masing..heheeh..j0in k..klik sini..

0ke..byebye..peaaceee yaaawwww!!!!!!!!

13 comments:

  1. simple dan menarik........music pun nice je....
    jangan lupa follow azam sama ye
    http://laman-ayahsu.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. heheh..thanz yerk...ok im f0ll0w...

    ReplyDelete
  3. singgah kritik .

    simple n nice header . tp better wat popup window tuk komen ek n buangkan word verification. sng ckit nk komen .ngeee .

    NO 29

    http//anakgadischot.blogspot.com

    jum sesame kritik .

    ReplyDelete
  4. widget jam 2 xprlu ltak pon xpe..
    word verification 2 kasik remove..
    =)

    no 92

    ReplyDelete
  5. blog simple... tulisan kemas..tak meleret.. kalo music ade butang pause lg ok..

    :)

    no 84

    ReplyDelete
  6. blog simple but nicee...
    cumaa ada yg bawah-bawah ni...cuba susunkan dgn lbh ok lg ^^
    pe2 pon... Go Green !!

    -102-

    ReplyDelete
  7. Blog ni ok... Takdelah nampak semak.. keep it up... 167


    Blog ni dah tersenarai dalam bloglist lulu-pages..:)

    ReplyDelete
  8. Hi , Happy to drop by 142 :)
    Blog ni simple n cantik !! :D

    ReplyDelete
  9. cakk cakk ! alya dtg nieeeeee...hehe blog simple, tapi nice ! senang loading, btw happy blogging :D

    jom kritik blog alya, No.133 :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  10. loading > laju
    susun atur > ok
    font > ok
    warna > sedap mata memandang
    lagu > feberet tue...

    172...

    ReplyDelete
  11. Blog ni dh ok, bnda yg saya suka is kotak shoutbox nmpak menarik ^^
    tapi klu boleh lagu tu ada pause button. Jadi tukarkan Gratisan Musik kpd youtube player ke musicdumper.

    Terjah blog saya ye
    http://mydiaryhaziqhaiqalprop2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. blog nie dah oke ^^
    cuma kalau boleh, music player tu guna yg boleh pause . :) *pendapat e

    iamFyna (^^,) [ NO. 66 ]

    ReplyDelete
  13. xde ape yang nak dikritik.
    blog yang simple,nice dan lagu best lah.

    no 83

    http://sboyzlife.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete

ohsem meyh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...