04 July 2017

Aidilfitri 2017

Salam Aidilfitri!


Lama sangat dah tak menaip entry nih!sibuk berperang dengan kehidupan dengan dunia kerjaya lagi..so kita ketepikan dulu laa aset yang nih...cewah ;)


Aidilfitri tahun ni aku sambut seperti biasa tak ubah seperti tahun tahun yang lepas..track suit dengan tshirt tu dah memang trend..hahaha..nak plak malam raya kerja lagi kan so pagi raya baru balik kampung..dah sampai kampung tu memang kerja nya tido aje laa kan,dah petang baru ada kawan datang beraya..


Dapat cuti raya dua hari jerk,atleast dapat juga cuti kan..so raya ketiga da mula kerja..Raya ke-7 aku da start cuti panjang..baru lah raya sakan..so bertuah sangat sebab kawan kawan dari kuantan nak ikut beraya sekali kat rumah..plan awal nya ramai nak datang tapi last min ada hal pulak..4 ketui je laa yang dapat ikut..tu pun "hancur" belaka.. #gengotaksenget 




Konvoi 2 jenama perodua diatas highway seronok walaupun hanya 2!sampai kampung dalam pukul 5petang jugak...mak abah dah menanti kehadiran we all..hahah..mak hidangkan nasi ayam "opkos feveret i oll" dengan kuih raya yang tak abih lagi tu..heheheh.. *tak sempat snap time makan sebab semua lapar* ^_^


Dari jauh datang,aku bawak dieorang pusing pusing kampung..actually xde la kampung mane kan cuma berbeza dengan suasana kat kuantan tu..tapi good looking laa dieorg cakap..hahhah..lepastu bergambar laa teruih yang semestinya ada dalam kamus harian kan?.. kat tempat aku ni terkenal dengan keindahan gunung senyum..jadii agak menarik laa disitu..waah!






Cantik kan :) hahahaha






Bergambar sebelum dieorang balik kuantan...



Terima kasih korang sudi datang beraya kat Jengka..next time datang lagi jangan serik yea..mintak maaf kalau ada terkurang layanan atau apa-apa jerk..kehidupan di Felda macam ini lah..:) semoga persahabatan ini kekal sampai bila-bila..hari itu adalah hari paling bahagia untuk aku..Thank you so much friends!  #GENGMUIP





From Kuantan with loves :-)

No comments:

Post a Comment

ohsem meyh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...