27 March 2016

Minggu Kenduri

Assalamualaikum




Pejam celik pejam celik dah nak akhir bulan Mac kan? sekejap sangat masa sekarang berlalu...orang kawen pun ramai..mungkin musim sekarang orang kawen hari hari kot :)



Aku berkesempatan juga pergi kenduri kawen yang dijemput ni..sebaik mungkin adjust date untuk cuti..orang kata kita boleh belajar sikit sikit mana tahu ada rezeki kita pulak yang kawen..hahaha...






Dengan Fik..kawan baik masa PLKN dulu..





Fik ni kawan baik masa plkn dulu..then dia jugak lah orang pertama yang tegur aku dalam dorm dan ajak join dia itu ini..masing-masing still contact lagi..yelah sekarang da maju ada group whatsapp bagai..so tak terputus lah hubungan tu walau bukan hari hari contact ye tak? so,Fik..Selamat Pengantin Baru..semoga kekal hingga ke jannah..doa untuk aku pulak lah ^_^








Yang ini Nurul..saudara mara...first time jumpa :)





Nurul ni saudara aku..kami sebaya sebenarnya..so yang jauh kita dekat dekat kan maka kan dekatlah hubungan saudara tu..cenggituuuuu haaa..bila da datang kenduri saudara ni baru lah tahu yang kami ni duduk dekat-dekat je rupa nya..tak jauh pun..cuma tak kenal pun sebelum ni..Selamat Pengantin Baru Nurul..semoga berbahagia hendak nya...




So terima kasih jemput aku dan keluarga..sedap sedap lauk nya tuuu...Ada rezeki aku pulak jemput korang ye..hehehe..doakan :) Yang mana tak dapat pergi tu mintak maaf banyak banyak sebab kena adil dengan tuntutan kerja..hahahah..









Kita saja test nak update entry..kot dah lama tinggal tak pandai..Alhamdulillah boleh lagi..lol! rasanya ini first entry kot untuk tahun 2016 ni..nggeeee..............................ok lah bye bye bye..





Assalamualaikum..











3 comments:

  1. Selamat pengantin baru untuk pasangan pengantin! ^_^

    ReplyDelete
  2. insyaallah ada rezeki Ina juga nnti eh

    ReplyDelete

You all komen,you all awesome..muaahhhxxx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...