27 October 2015

Happy Birthday




Salam.Hai,selamat hari lahir kepada semua yang meraikan pada bulan Oktober..okay kita geng! Yes,semua orang akan ingat tarikh lahir sendiri..bahkan mungkin ternanti-nanti kedatangan tarikh istimewa tu..berapa percent je yang betul-betul tak ingat.



Dua puluh haribulan Oktober adalah tarikh lahir aku.macam biasa akan dapat wish dari facebook opkos lah tuu dan macam macam jugak..rasa yang ke duapuluh empat tahun ni yang paling bahagia kot..hehehe sebab apa,sebab dapat suprise kot..memang x pernah lah rasanya dapat suprise macam ni..




20/10/2015 ... Hari terbahagia sebab dapat wish dari semua orang..wah hot sangat aku ni :)..aku tak jangka kan apa-apa yang berlaku sebabnya alaahh da besar tak de lah nak celebrate bagai..just go on that day like everyday..yeaah! cuma rasa macam nak melaram je hari tu,yelah special day.balik kerja pun macam biasa then housemate panggil sebab ada orang panggil kat luar..just keluar bodo-bodo macam tu je lah,sekaliiiiiiiiii terpacak lima orang gadis gadis depan pintu sambil belon 24 melayang-layang ditiup angin tak lupa chocolate moist cake..ouchh sedap sungguh! happy birthday nina!!! mau nya tak terkejut time tu.. malu pun ada..btw tenkiu lah my bff sebab plan kau kawtim dengan budak klinik menjadi! you WIN! 







Yang ke 24 yeaa bukan 42...terlebih kreatif tuu..hahaha..




26/10/2015..... Aku balik awal time lunch..lepastu nak siap-siap call time pukul dua.okay! sempat lagi nak tidur ni! set alarm rasa bahagia sangat sebab dapat rehat sejam awal..dah ready nak tidur dapat message dari group whtasap katanya bos nak buat meeting jam 1.30! memang menyirap lah time tu..tetiba pulak nak meeting waktu waktu genting macam ni..so siap-siap ala kadar jelah sambil berwhatsap dalam group.bla bla bla blaaaa...sampai klinik buka pintu bagi tahu pulak meeting kat bawah je,tak ke pelik bilik meeting punya besar sekali meeting kat bawah! erghhh..lagi hangin..tengah berjalan tetiba lagu "happy birthday" tetiba kek pun ade..dah enam hari still celebrate lagi?oh okay sangat terharu! ingat kan dah tak de ape ape lagi..hehhhee..sungguh malu tak terkata time tu.












Terima kasih banyak banyak sebab "meeting" kali ni memang terbaaaaiikkkk!! :)










Selamat Hari Lahir Amanina Nasuha Md.Naser..
Tetapkan lah dalam hati sentiasa berfikiran positif tentang apa yang akan datang..di harap permudahkan lah setiap langkah dan perjalanan dalam setiap aturan dari -NYA..

Amiiinnnnn..Insya Allah




3 comments:

  1. wahh bestnya! happy belated birthday! :D
    p/s: kite geng oktoberlah! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh same yeah? happy birthday jugaklah!..hehe

      Delete
  2. Happy belated besday... eh... kita sebaya la... hehehehe

    ReplyDelete

ohsem meyh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...