13 April 2015

#BLOGGERTALK : Kisah & Lagu

Assalamualaikum semua :)



Hye! ini kali pertama aku join untuk entry #bloggertalk..untuk tajuk yang lepas-lepas tak sempat nak buat..busy kerja *busy kerrr!! ..kalau ada yang nak tahu #bloggertalk ni adalah sahabat blogger yang aku join dalam group whatsapp..memang happening kata kau..notify beribu-ribu sampai tak terkejar..



Okay back to the topic,tajuk #bloggertalk kali ini ialah kisah dan lagu..lagu apa dan apa kisah nya?pernah dengar lagu Permata Yang Dicari tak? kalau hayati betul betul memang mendalam maksudnya..



Yelah bila kita dah kenal dengan seseorang tu..then dia jugak boleh "ngam" dengan kita tanpa kita sedar perasaan tu boleh bertukar menjadi perasaan yang luar biasa..erti lain nya "CINTA" itu lah yang aku lalui dulu..takda istilah "declare" pun..masing-masing dah serasi dengan otak yang sawan ni sehinggalah ke tahap ini sampai lah hari ni..Insya Allah sampai bila-bila..minta kalian doakan !







Tapi apa yang yang terjadi dan akan terjadi kita tidak tahu kerana tuhan yang maha mengetahui semuanya..takda lain cuma aku minta biarlah dia ni jodoh aku..jodoh yang terbaik untuk aku..kelebihan dan kekurangan pada diri kami menjadi pelengkap dalam relationship ni..itulah "permata" yang "kami" cari..Dan kalau dia bukan yang tuhan jodohkan untuk aku sesungguhnya aku redha!







Apapun setiap apa yang kita lalui mesti mendapat redha dari-NYA juga dari kedua ibubapa...Pengalam yang lepas biarlah hilang tanpa ada secalit pun dalam ingatan ni..





Sekian ... 


Assalamualaikum :)







7 comments:

  1. memang pun some goes to me... Sekarang tengah berlaku sekarang

    ReplyDelete
  2. Memang dah join group whatsapp #SahabatBlogger tapi tak berkesempatan lagi nak ikut #BloggerTalk ni. HAHAHA, jiwang jugak ehh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pun bru ni first entry nye.hhehehhe

      Delete
  3. lagu ni femes zaman2 seklah dlu he

    ReplyDelete

You all komen,you all awesome..muaahhhxxx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...