11 March 2015

Kulacakes, Kuantan

Assalamualaikum semuaaaa :)



Sape sini pernah makan dekat kulacakes Lila Wadi,Kuantan ? kalau dah pernah makan kat situ baguihhh laa..aku ni semalam baru pestime jejak kaki kat situu haaa..sebelum ni dengar-dengar kawan ceghita je..pastu tengok ig artis-artis..dalam hati ni "ape la yang best sangat kulacakes ni ?"






Kek die memang terbaiiikk kata kauu!!sampai meleleh-leleh makan taww..semalam aku makan chocolate moist *oh da feveret sangat tu taww pastu aku punya partner makan peanut butter .. dessert nye kiteorang ambik manggo cheese..kalau nak taw manggo cheese tu memang lah tersangat pemes kat kulacakes ni.. air plak ambik air pandan..





Datang berdua haruslah macam ni aje :)



Aku sangat tertarik dengan suasana kedai tu ala-ala vintage..kayu-kayu basikal tergangtung lah..pastu tengah makan sekali dengan angin yang sepoi-sepoi gitu ada plak muzik background..how sweet you know ??





Bila sampai sampai akan jumpa ni dulu..





Ni kaunter yea :)







kat sini pulak bahagian air..kat sini menggunakan khidmat layan diri ..





Ini ruang makan...act lagi banyak kerusi meja yang baruu..ni gambar google saje hihihi :)





Aku makan betul-betul menghadap sini ;)



Tak dan nak ambik gambar bebanyak pun sebab terkesima aku lepas kat tempat macam ni..terima kasih la kat partner ni sebab bawak aku makan kat sini..rasa sangat special tawww :) 



So sape-sape yang teringin ataupun yang nak repeat lagi boleh la pergi kat Jalan Besar Kuantan tu..tapii sini payah jugak nak parking,hati-hati yaaa kang terlepas pulak.kedai nya kecik je tepi jalan tuu..hehhhe...boleh kecur ayaq liuq taww..



Selamat menjamu selera semuaaaa .....



Bye bye bye Assalamualaikum :)




*Gambar aku nye yang 2nd tu je yang lain copypasta ajaaa ...


8 comments:

  1. Wah..macam best ja ni..nampak santai tempat tu..

    ReplyDelete
  2. rasa mcm pernah dengar pasal KulaCakes ni. Tapi tak ingat kat mana.

    ReplyDelete
  3. aummmm nampakkk sedappp. saje tauuu tuan blog ni, kasi kita terliur. huhu

    ReplyDelete
  4. lapaaaaarr terus singgah blog g ni. hehe

    ReplyDelete

You all komen,you all awesome..muaahhhxxx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...