26 August 2014

Wordless Wednesday

Assalamualaikum 




Selamat Hari Rabu..



Tanpa Kata



Tapi  Ada Gambar :)













Wasalam...

24 August 2014

Bridesmaid

Assalamualaikum sekalian




Semalam majlis perkahwinan sahabat sekolah aku...rumah kami depan sikit je..serong meyerong gitu...dari awal aku tahu tarikh dia nak buat kenduri aku da plan nak cuti..yelah kawan sekelas depan rumah plak..semestinya nak meraikan hari bahagia dyeorang..turn diri sendiri tak tahu bila..hahahaha..galaksiii!!



Nak tahu dalam dok plan-plan nak apply cuti tu si Zaim ni suruh aku jadi pegapit bini dye..gila hape aku nak terima??!!macam lah aku ni pandai..first time kot malu plak lagik..owhh hati bergelora nak jadi bridesmaid you all :)






Seriously tak berjanji pown gn pengantin nak baju sama kaler..tenkiu Sayangku pilihkan baju ni..hehehe..




Tapi demi kawan,aku gagahkan jugak laa..hahaha..malu sungguh taw dak..tapi kan bukan selalu jadi perhatian orang kan??pandang pengantin mesti terpandang pengapit nya sekali..hihihii..maluuuuuuuu...Lepas berarak sekali bergambar dekat pelamin aku terus makan..lapaq taw..tapi x makan sekali dengan pengantin because of abang Zaim pown sanding jugak..so aku pown memang tak nak makan berprotokol macam tu..







Okayyyy..ready nak berjalan dahhh..





Dalam dok cover-cover berjalan tu nak melantak,yelah kan dah ler pakai kain kembang semangkuk dengan heel lagi mestila kena acah-acah ayu kan tetiba ada plak my favourite member panggil....sape beliauuuuu??jengjengjengggg....







Yehaaaaa..Dapat jugak snap-snap yea... :)








Thank You For coming Ilah..Sangat lama tak jumpa kan..walaupun sekejap sangat bermakna kawan!






Apa-apa pun aku puas hati sebab dapat tunaikan permintaan member sorang ni...Selamat Pengatin Baru Zaim dan Afiqah..semoga berkekalan till jannah...Amiinn..







Sebelum balik snap dulu lah :P




Okaylah,settle jadi bridesmaid walaupun x sepenuhnya..pengalaman jugak tu kan..hahahha..next time boleh laa cuba lagii..hehehe..




Assalamualaikum...




Bye














15 August 2014

Segmen Tingkatkan Trafik Blog by Irsyahealthyhouse

Assalamualaikum..pagi :)


Saya follower akak ni yang ke 102..LOL!







Bye :) 

12 August 2014

Baju Raya

Assalamualaikum :)



Hye Selamat Hari Raya..Raya lagik lahhh!tak banyak pown cerita raya aku tahun ni sebab raya ke 2 da kena balik Kuantan..Raya ke 3 da kerja..masyukkkkk apeee!!!!!Nak tengok baju raya aku tak??dari Bandung lagi haa..eceh! 





Cehhh!!begitulah pakaiannya..hahah




Lagi jelas kot :)




Yang ini gambar full...



Yaaa ini hanya sementara..just untuk photoshoot family jer..bukan untuk melaram pergi beraya rumah ke rumah..ohh noo!!! apa-apa pun thank you lah kepada boss aii yang sangat baik hati sebab bagi kain ni untuk staf-staf dye..kalau idok tak ade lah aku "Baju Raya" hahhaaa...



Okay lah..itu jer nak story..dah hilang semua ayat-ayat power nak berblog..*acah-acah hot* see next entry..



Bye..Assalamualaikum =)


02 August 2014

JAWATAN KOSONG OGOS 2014

Assalamualaikum 





JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN di POLIKLNIK SHUKRI IM8,Kuantan Pahang 
DIPLOMA PHARMACY & KERANI (BERPENGALAMAN serta boleh handle account) SEGERA!!
-RUMAH DISEDIAKAN
-GAJI BASIC + OT
-KWSP,SOCSO
-BOLEH KERJA LEBIH MASA
BERMINAT SILA HUBUNGI 09-5729555...





Wujud & Pelik

Assalamualaikum dan Selamat Hari Raya :)





Aku kembali!!! Selamat Hari Raya koranggg!! still lagi dalam mood raya kan..Hari raya hari tu aku just pakai track and t-shirt jer..hahaha jangan kata apa lah sebab tu memang pakaian aku pagi raya..setiap tahun..korang mesti excited kan pagi-pagi raya melaram pakai baju raya then snap-snap gambar..pelik tak pelik tak??? ^_^




Pose sopan sikettt...hahahha



Aku just duduk rumah jer..tunggu orang datang,tunggu kawan-kawan datang..so member pown da jadi biasa dengan dress up aku tu..dah kebiasaan macam tu..bukan tak nak beraya tapi entah lah aku pown pelik dengan diri aku sendiri..hahaha..scarryyyyy!!!!!!!!





So selamat Hari Raya!! Maaf segala silap dan salah yea..walaupown tak pernah bersua..oh yaaa..thans Apit,Ana Ahmad,Aina Rossberry sebab bagi kad Raya..Lupa nak snap ..masehh..insya allah next year saya plak bagi kat u all..Insya Allah :)






Selamat Hari Raya dari kami sekeluarga :)



Baju kami memang tak sama macam orang lain sebab kami pakai je ikut suka..hahaha...yeaap!!tu lah family aku...tak ramai pown tapi bahagia..ecehh...



Okay lah see next entry yea..bye bye bye..



Assalamualaikum :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...