06 December 2014

Akhir Tahun

Assalamualaikum




Sampai masanya kita akan akhiri bulan december akhiri tahun 2014...kadang kala rasa macam cepat je masa tu berlalu..kadang kala terasa lambat pulak..apa pun kehidupan kena teruskan jugak...



Dah akhir-akhir tahun ni,macam tahun lepas lah rutin harian aku...asyik mengadap laptop siapkan audit..yeaa!!audit adalah satu kerja yang semua orang tak nak buat sebab memeningkan kepala..nak pulak kena kira kuantiti ubat sekali price list..u know what?? kalau botol senang lah kalau yang jenis tablet tak ke pening kepala tu..huissshhh



Nak tak nak aku kena buat jugak..sana sini bawak fail invoice..macam dah kerja office dah...sebab task tu dah tanggungjawab aku kan..dalam dok ngogeng-ngogeng nak siap dah kerja aku..wahhh macam tak percaya...teruja you all..hihihih...



Aku nak siapkan sebelum aku cuti,so ad masa lagi dalam dua minggu..caayookk!!bila cuti nanti boleh happy-happy then balik cuti boleh rilek sikit kan..tak payah nak serabut ape dah..


okayylah,nak continue nak buat audit ni haa..ada masa curi sikit update..lama sangat rasanya tak berkecimpung dalam blog ni...okayy..see later..Insya allah :) 





Bye..Assalamualaikum







No comments:

Post a Comment

ohsem meyh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...