02 August 2014

Wujud & Pelik

Assalamualaikum dan Selamat Hari Raya :)





Aku kembali!!! Selamat Hari Raya koranggg!! still lagi dalam mood raya kan..Hari raya hari tu aku just pakai track and t-shirt jer..hahaha jangan kata apa lah sebab tu memang pakaian aku pagi raya..setiap tahun..korang mesti excited kan pagi-pagi raya melaram pakai baju raya then snap-snap gambar..pelik tak pelik tak??? ^_^




Pose sopan sikettt...hahahha



Aku just duduk rumah jer..tunggu orang datang,tunggu kawan-kawan datang..so member pown da jadi biasa dengan dress up aku tu..dah kebiasaan macam tu..bukan tak nak beraya tapi entah lah aku pown pelik dengan diri aku sendiri..hahaha..scarryyyyy!!!!!!!!





So selamat Hari Raya!! Maaf segala silap dan salah yea..walaupown tak pernah bersua..oh yaaa..thans Apit,Ana Ahmad,Aina Rossberry sebab bagi kad Raya..Lupa nak snap ..masehh..insya allah next year saya plak bagi kat u all..Insya Allah :)






Selamat Hari Raya dari kami sekeluarga :)



Baju kami memang tak sama macam orang lain sebab kami pakai je ikut suka..hahaha...yeaap!!tu lah family aku...tak ramai pown tapi bahagia..ecehh...



Okay lah see next entry yea..bye bye bye..



Assalamualaikum :)

1 comment:

  1. Selamat hari raya! Takla pelik pun. Same je tabiat kite. Hahaha..

    ReplyDelete

You all komen,you all awesome..muaahhhxxx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...