27 June 2014

Dapat dah !


Assalamualaikum




Hye! Entry sebelum ni aku ada citer pasal Ok Lulus kan??tak baca lagi??ok tak pe..tap SINI yea..haaa tu baru step pertama..ok da settle pasal tu..



Gambar tiada kaitan :)



Citer kali ni aku dah dapat bukti nya..nak tengok??relax brother relax! sister!Seronok nyah dapat tengok da jadi milik sendiri..before this tengok yang kawan-kawan punya jer..giler kau tak jeles!tanpa aku sedar,aku jugak boleh dapat macam orang lain..eceh ayat! hahahah






Yes!!ini diaaaaa.."Lesen P"




Umur 23 baru nak dapat P..okay bangga kejap da dapat P dannn terus dapat yang baru..bukan lagi yang lesen nipis tu..hahahaha...




So agak-agak panjang langkah tak aku??hermmmm still takut-takut lagi actually...tapi boleh da bawak..semua sokongan dari roomate aku,encik Love,dan family laa yang paling penting... nak sangat tengok aku bawak kereta dan boleh ganti tempat Dato Naser..*bangga*..ohh tak lupa cikgu driving aku ..Abg Mat..sporting you all.. 




Ok seronokkk!!!hahaha..takpelah itu je nak cerita pown..ada masa terluang kan..so tak lama lagi da nak menyambut Ramadhan..lagi satu hari je..insya allah Ahad ni da 1 Ramadhan..so selamat menunaikan ibadah puasa ye sahabat sekaliannn...



ohh yaaa..sebelum close my entry ,saje lah nak share..aku suka baca blog rejoicegirl..yang ada si Elfira Loy tu..kalau nak baca boleh laa ke RejoiceGirlBlog ...




Okay la see next time..bye,Assalamualaikummm..



PUBLISH!!












8 comments:

  1. alhamdulillah..wah dh pakai kad nie pulak ye

    ReplyDelete
  2. wahhh... tentu happy baru dapat lesen... selamat memandu dengan berhemah ya...

    p/s: terima kasih sudi join. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/07/senarai-url-blog-6.html

    ReplyDelete
  3. Congrats! lawa lesen :P

    Salam Ramadhan Al-Mubarak 1435H

    Jalan-jalan bw malam dari segmen blogwalking sis mia liana :)

    Jom Terjah : Buffet Ramadhan Casa Ombak (ˆ⌣ˆԅ)

    ReplyDelete
  4. Blogwalking..datang dari Blog Mia..Senarai Blog saya number 80 dari bloglist yg dipostkan oleh MIa...selamat menyambut Ramadhan ;-)

    ReplyDelete
  5. Munirah dah ada lesen tpi sampai sekarang takut nak drive.. hehe :D

    ReplyDelete

You all komen,you all awesome..muaahhhxxx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...