24 May 2014

WhoHAA!com

Assalamualaikum




Hye! baru ada masa nak buat entry..al maklumlah busy..kekenon laa..korang taw tak pasal WhoHAA? aku pown baru je taw semalam..dah berblogging ompek tahun tapi tak tahu ape-ape....





Yang mana tak tahu WhoHAA ni macam nuffnang macam 8share dan seumpama dengan yang lain la..yang boleh bagi kita side income...haa best kan??aku da try macam-macam tapi semua hangat-hangat tahi ayam je..sebab tak pandai dan "mim alif lam sin"..ngeeeeeeeeee..











Yang ni aku macam tertarik nak join sebab tak payah nak suruh-suruh orang klik..just kumpul point then jawab survey..easy kan??!! bila da cukup point boleh reedem dan dapat lah barang tuu..Aku pown takde lah expert sangat tapi boleh la nak explain sikit-sikit..kalau nak detail boleh terjah bloggger ni yea sebab aku pown taw masa aku bw.. Blogger Shad







Dalam masa beberapa minit lepas daftar korang boleh dapat banyak point..nak dapat point tu kena lah jawab survey yang dibagi..senang je jawapan da memang ada kat dalam view barang tu haa..try lah join.....nice :) sangat sesuai dengan trademark "Free Points....Free Gifts"






Nak daftar? Sini yea.. then step seterusnya boleh ikut dalam entry Blogger Shad yea..complete..dan mudah faham ^_^...Good Luck Guys!





Sebelum close my entry,sudi-sudi kan lah tekan biasiswa belalang yang kat sebelah tu yea yang baru ada Rm 0.80..heheheh.....maseehhh..ok lah see next entry..byee Love!






Assalamualaikum....














7 comments:

  1. Goodluck! Btw hi, ana baru singgah cni dn follow. ^_^

    ReplyDelete
  2. mcm menarik je...nk terjah searang jgak..tq sharing...

    BTW, follow baru disini..jemput singgh ye..www.withlovekisses.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terjaaahhh jgn x terjahh..try lah..gud luck ^_^

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

ohsem meyh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...