16 April 2014

Segmen: Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru

Assalamualaikum...



Walaupun hari ni last date tapi nak juga join segmen HH nie :)








Nama Blog : Amanina Nasuha "Gadis Pencinta Belalang"
URL Blog : http://adramycien.blogspot.com
Nama Blogger : Amanina Nasuha
Umur : 23 Tahun
Follower : 943 (16/4/2014)



Blog ini di wujudkan pada tahun 2010 atas dasar minat sendiri untuk menulis apa saja cerita mengenai kehidupan seharian,selain berkongsi info sedikit tentang kesihatan..




Walaupun dah 5 tahun berkecimpung dalam dunia blog saya still kurang pengetahuan tentang blog..Banyak lagi yang perlu tahu..just untuk suka-suka menulis boleh la :)




Last dari saya :Salam kenalan dan terima kasih kepada Bro HH sebab adakan segmen seperti ini..terima kasih Bro HH :)




Terima Kasih,Assalamualaikum....

9 comments:

  1. salam, saya datang singgah sini dari segmen yg sama
    slmt berkenalan
    http://sweetmemories4u.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini. Tak sempat pun nak join segmen ni..

    ReplyDelete
  3. Fiza singgah dr segmen yg sama.. salam perkenalan.. jemput ke http://ourmemoria.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html.. >_<

    ReplyDelete
  4. Datang terjah dari segmen yang sama...

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan dari:-

    http://bulat-mata.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum dan Salam Perkenalan
    Saya juga datang dari segmen yang sama.

    http://www.azzahairi.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html

    ReplyDelete
  7. Jalan2 sini..... Selamat BERKENALAN... :")

    ReplyDelete
  8. assalam ;) jalan2 cari kenalan ..
    done follow sis..

    jum singgah blog saya jugak --- www.misihamil.com

    tq ;)

    ReplyDelete

ohsem meyh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...