22 March 2014

Monopod

Assalamualaikum  :)



Zaman sekarang memang havoc giler ahh dengan benda alah nie yang panjang nye macam kayu golf..ntah dari mana idea nak wujudkan monopod nie...dan persoalan nya siapakah yang mencipta mnopod nie?? hmmmm...



Inilah Monopod



Aku sendiri pown tak tahu dari mana dan macam mana wujud nya monopod nie..taw-taw buka instagram orang dok pakat upload monopod-monopod..buka twitter gigih berniaga tarik pelanggan...harga nya tak mahal..sebagai pengguna kita mampu beli..dan salah seorang nya adalah AKU!! terjebakkkk nokk..hahaha







Hari ni kami bertiga je kerja..dan kebetulan kami ni kepala tingtong jugak..kalau nak selfie mesti ada tiga orang ni..heheh..so bila da ada monopod ni tak payah susah-susah nak snap nampak muka penuh screen handphone..nampak semua sekali..


Dan lagiiiii




Muka happy yawww dan perasaan cantik..hahahaha




Kalau u all nak beli buka je mana mana instagram ke twitter ke facebook ke memang banyak yang jual..sekali gan shutter pown ada..so tak payah nak set time bila nak snap..just picit je shutter tu..

Okay baby bay sekaliannn?????hehehhe


Okaylah i olls nak buat kerja lain plak..ada masa updat la entry dulu,,da lama blog ni terbiar..semoga u olls terhibur dengan gambar kami bertiga..hahahahhaahha


Okaylah..see u later okayy :)



Bye Bye dan Assalamualaikum....









2 comments:

  1. Assalamualaikum nina, bestnya ada seketul monopod ni. hehehe ~~~

    ReplyDelete
  2. singgah sini. semoga dapat menambah ramai kenalan dan selamat berblog ye :)

    ReplyDelete

You all komen,you all awesome..muaahhhxxx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...