01 March 2014

Kehidupan

Assalamualaikum :)


Hye kalian yang sangat merindui empunya diri ni sila angkat tangan hokay!! hahaha...jari jemari ku seperti dilambung ombak ombak rindu untuk menari-nari atas keypad ni..apakan daya kerjaya diutamakan..fuyoooo!!


Bulan February sudah pun pergi semalam..hari ni bulan March 2014..rutin harian aku macam biasa la..kehidupan sebagai seorang yang berkerja..


Minggu lepas balik jengka,mak admit..demam yang sangat tinggi..masuk emergency then terus tolak trolly masuk wad laa..lepas kerja hari isnin balik naik bas jerk..sekarang musim panas dan demam yang berleluasa..Kesian mak! first time mak admit...3 hari jugak lah mak kat wad tu...aku sempat jaga satu malam jer..malam ke dua..


Yang baju merah tu la mak hamba....



Abah pun x berapa sihat jugak..kesian dua-dua jantung hati aku ni..masing masing jaga diri sendiri..tapi abah tak nak nampak yang dye tu sakit sebab kalau dye sakit sape yang nak take over tanggungjawab dye tu..so tetap kerja jugak..proud!! 



Bersama abah kesayangan hamba...



Sedih bila keadaan macam ni jadi kat diri sendiri...anak-anak jauh..bila dyeorang sakit macam mana??walaumacam mana pun sebagai anak kita kena balas jasa tu....masa kita kecik dulu dyeorang lagi lah kena buat macam macam untuk anak anak...tak kan kita tak boleh kan??tak susah pun..tak perlu bayar...


Selagi kedua mak ayah ada jaga la...tanpa mereka tak de la kita ni..tak de laa anak anak yang berjaya seperti hari ni!!

"Kasih Ibu membawa ke syurga
Kasih Ayah kekal selamanya"


Aku mendoakan mak dan abah sentiasa diberi kesihatan yang baik..rezeki yang murah dan bahagia disamping 2 orang permata yang kadang kala meroyan ni :)

Adik & Abang 




Okay lah..empunya diri memohon diri untuk menjalankan tugas seperti basa...jumpa next time di entry yang lain plak ok :)


Terima Kasih Daun keladi 
Ada masa bacalah lagi .....



Ikhlas dari tuan blog!



Assalamualaikum
















3 comments:

  1. Assalamualaikum awak. semoga ibu ayah awak sentiasa sihat dan dipanjangkan umurnya. awak pun jaga kesihatan selalu, skrg ni musim panas ~~~

    ReplyDelete
  2. Waalaikumsalam umi to be :) terima kasih doakan yea..awak pun take care jgak...hehehe ~~~

    ReplyDelete
  3. salam kenal dan follow
    torascool(dot)blogspot(dot)com

    ReplyDelete

You all komen,you all awesome..muaahhhxxx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...