14 January 2014

Hidup


Assalamualaikum :)



Haiiiiiiii..eeehh!!semacam kekok nak pegang keyboard lappy ni..oke!itu menandakan aku da lama tak menaip dalam blog ni..no idea lah geng!!



Tapi alhamdulillah berkesempatan jugak la aku nak menaip ni..menghaban je laa kot kisah nya..lately busy like a prime minister.ecceehhh!!..



Menjalani kehidupan seperti biasa,seperti kawan-kawan yang lain..bertambah nya usia tahun 2014 ni aku mengharapkan yang terbaik..baru 23 beb,ikut tahun lah..kalau ikut bulan still 22 lagi tapi kalau da masuk tahun baru orang x kan tanya ikut bulan kan..takpe pedulikan...hahahaha




nahhh gambar seketuii budak 23 tahun :)



Mengharapkan apa family aku harapakan aku capai..insya allah..kerja pown ok laa..ok laaa dari first masuk...blur macam hari-hari nak kena terajang je..wowww,ganasss...




misi di poliklinik saje :)



Relationship pown okay..ehh!!!!hahaha..dengan kawan-kawan laa..dengan cinta hati punn lagi okayy..*gedik sikit* siapa tuuuu??biarlah rahsia dulu..taknak kisah lama bercambah balik,duk tunjuk sana sini last-last frust nak tertonggeng..apa-apa pun doa saje laah ke arah itu..insya allah :)



copy paste google 



Apa-apa pun yang kita buat mesti dapat restu mak ayah kan,paling penting dari NYA ;) actually aku xde dah nak story apa..permulaan 2014 ni be good lah..insya allah 


Okaylah nak sambung kerja,terima kasih la kalau ada sudi baca..mmuuahh to youuu..heheh


Bye,Assalamualaikum 



















5 comments:

  1. semoga tahun 2014 ni beri 1001 keindahan dalam kehidupan awk ye dik.. :)

    salam maulidur rasul..

    ReplyDelete
    Replies
    1. iNsya allah kak,terima kasih :)

      salam maulidul rasul jugak..

      Delete
  2. hai.hihi.good luck dlm apa pun :)

    ReplyDelete

ohsem meyh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...