04 September 2013

Lepas 4 tahun

Assalamualaikum :)



11.10 pagi bertempat di Poliklinik Shukri dalam keadaan yang agak sepi tanpa bicara..sorang tengah tengok tv,sorang tengah claim payment patient sorang lagi ni haaa yang duk gigih update entry sambil dengar you tube..hhahhaha..



Hari ahad minggu keberapa ntah lah bulan lepas *hilang ingatan dah* aku dating dengan kawan-kawan rapat masa PLKN..yes PLKN!! ape ngat da abeh PLKN abeh laa makna "kawan" tu?? *eceh mintak penyepak je soklan* hahaha..xde laa kite0rang still contact walaupun jauhh dan da xpernah jumpa lepas abeh kem tu..


Nak tahu lagi?? Baca SINI 





Bila da jumpa mesti nak bergambarkan :)



Lepas tweet-tweet gn ain & fik maka terjadi lah agenda tu disamping group "wirawati sangat" tetiba wujud untuk menguatkan lagi discussion kami ni..hahaha.. "hye dibahhh" hehhehe.. kata putus nya hari ahad lepas aku abeh koje..then jumpa la dyeorg.. Ain,Fik,Dibah..Aisyah je xde..xpe Aisyah kami still ngat kau sbb ad jugak borak-borak pasal kau..so adil la kan??hahahha



Kami g kat megamall je..melantak KFC,pas tu main bowling..haaa bab main boling ni mesti geng-geng ni bengang je gn aku kan??hahaha sorrry geng aku kureng sikit..tapi da try sekali kannn..so aku puas hati..*muka jahat*



Me & Fik (member sebilik sebelah katil seplatun dan semua se se se..) 



Dibah & Ain 



Aktiviti pertama selesai..terus ke aktiviti ke-2..harharhar 




Eh-eh tersama lak tudung kita ye dibah..^_^



Time ni ain get ready nak main.. hahaha  tapi menyempat jerk



Blurrrrrr...



Gambar fik clear,aku poyo dan gambar ain bluuurr..hahaha


Lagiiiii



kamiiii wirawatiii..wirawati xnak main boling.. *aku leteww*  :)









taraaaaaaa!!! muka sememeh je aku.. ^_^






lagiii sekaliiii..taraaaaaaaaaaaaaaaaa!!!




Ain,Dibah,Aisyah,Fik and Me 

#Malam kebudayaan kat kem 


Untuk Wirawati tersayang :- terima kasih banyak sudi luang masa bersama..insya allah lain masa lain hari lain tahun kita jumpa lagi..halal kan semua yerk.ada apa-apa yang terkurang masa dating hari tu maaf bebanyok eh -"- *time bowling*



Terima kasih kawan-kawan !! i love u all ..dan terima kasih Allah temukan aku dengan mereka..

Bye bye 


Assalamualaikum :)











1 comment:

ohsem meyh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...