28 September 2013

Bertunang

Assalamualaikum Kesayangan :)








Tahniah diucapkan kepada sahabat baik ku..Che Yasmin Raafiah bt Che Ibrahim atau lebih mesra nya dgn panggilan Emin..hahah..tapi aku jerk boleh panggil mcam tu sbb aku special..hehehe..yang telah bertunang dengan Munshi semalam 28/9/2013..(semalam)





So sorry x dapat attend E-day kau yerp..harap memahami..Insya Allah kawen nanti aku terbang lah ke Kelantan..Tapi semalam kau memang cantik woo..





Aku doakan semoga hubungan korang sampai Jannah..Amminn..dan bila memegang title "tunang orang" nie memang banyak cabaran dan dugaan..so bersdialah yee.. *macam orang berpengalaman pulak kan*..hahaha..hanya nasihat saje..


Tahniah Yasmin!!doakan jodoh aku pulak yer..hahaha..love u more kakak sengal tapi tak macam kakak sebab perangai kau sepesen macam aku..hahahah :)



#Agak-agak bila pulak turn aku kan??hahahha..doakan la..one day..Insya Allah :)


Bye..Bye ..


~image atas :Google
~image bawah : Fb 


8 comments:

  1. cantik la wane tema dia... tahniah diucapkan...

    ReplyDelete
  2. Cantiknyaa.
    Nanti waktu wedding mesti lagi cantik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa yg tuu kenaa tunggguuuuu..hehehhe

      Delete
  3. Assalamualaikum dik. wahh comelnya rakan kamu. nama Munshi tu unik. akak kita pernah ada kawan nama tu. hehe tak sangka walau unik tapi ada orang bernama tu. hihi

    ReplyDelete
  4. Amin =) smoga kawan awak kawen pula nnti..inshaa'Allah lpas dia, turn awak la pula..

    ReplyDelete
  5. kombinasi warna yang sangat cantik....

    ReplyDelete
  6. tahniah buat kwn awak.. cantik warna tu.
    tak sangka nma kita sama. done follow sini :)

    ReplyDelete

ohsem meyh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...