17 July 2013

Iftar di Hotel Sri Manja

Assalamualaikum Love :)

Sedar tak sedar hari ni da 9 ramadhan..syukur alhamdulillah..Mesti banyak makanan yang telah korang makan kan??hahaha *soalan minta penyepak* wehuuu..yelah bulan puasa ni nafsu makan tu setinggi menara KLCC okay hiperbola kemain aku ni.. "_"

Sebut pasal makan,hari ahad lepas bersamaan 4 raamadhan boss aku tempat kerja tu ajak kiteorang staff poliklinik iftar bersama..cewaahh iftarr u all..bukak puasa sesame lah kata lain nya..

Lokasi nya kat Hotel Sri Manja Indera Mahkota Kuantan..so dengan excited nya kiteorang bersiap-siap ala-ala mak datin..teruja sebab hotel..tapi sebenarnya biasa-biasa jerk..

Bergambar depan hotel Sri Manja..comel kan..hakhakhak :)


Yeaahhh Poliklinik Shukri..


Sebelum makan..meja kosong kosong kosong oww owww..hhahhaha


Oh gambar..well time makan pun boleh.. dengan Dr Hapizi :)

Makanan nye macam macam..rambang mata nak makan ape..sedappp sangat..sambil makan ad plak band buat persembahan..lagu tangkap syahdu woo..hahhaa

 

 Ni boss aku okay..with his family :) Dato Dr Shukri 

Sebelum berakhir nya entry ni jom kenal dengan housemate aku..merangkap rakan setugas :)

 

Kiri :-k.Dayah-k.Sue-Ila

Kanan :- Nina-k.Nana-k.Wan 

comel kan we all's..hahahha

okayy last eh last ni roomate aku..kami memang suka bergambar..especially aku..gila lensa..okay gila lensaa..hihihih

 
hahahaahaaha...


tengok bawahhhh ni plakk.. ...
















Makjemah u all..hahahha..

Okay lah da abeh da...sekian saja entry iftar Poliklinik Shukri dan Rakan Rakan :)
baibaibai jemah sekaliann...

Assalamualaikummm..

1 comment:

  1. http://1.bp.blogspot.com/-NrKupY4sbwg/VXkTY2KI27I/AAAAAAAAG6g/unJ_aYS89vU/s1600/11401338_1019991664702424_5442527721831673362_n.jpg sijil halal dah kene tarik balik katanya

    ReplyDelete

You all komen,you all awesome..muaahhhxxx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...