29 June 2013

Fadhli Shas & Tunang :)



Assalamualaikum Love :)

Tengok tajuk dah taw kan ape yang aku nak ceritaiinn..Yup pasal Fadhli Shas dengan cik tunang nya..btw kan aku suka sangat dengan tunang si Fadhli Shas ni..atau nama empunya dirinya Effaliyana Afandi..Walaupun aku x pernah jumpa face to face kan dan  aku yakin kak fa (nama glamour) ni seorang yang baik..yelah lain orang lain pandangan kan..

Aku selalu stalk tweet gn instagram dye..nak add fb tidak di approve..sob~sob~sob~ ....mungkin ad sebab yang tertentu kan..itu hak masing-masing..oh yerr dyeorang nie bertunang 10 Feb tahun ni..kalau x salah la kan...

Nie gambar masa dyeorang tunang..cantik kann..... hihihi

Dyeorang kenal masa tahun 2010..kalau tak silap aku..mase game ape ntah..hilang ingatan jap..hehe..sekarang paly kat slovakia..kak fa kat sini..semoga kak fa kuat yer..x lame lagi paly balik laa..hihih..jauh dimata dekat dihati kannn...#hariharicountingthedays kan kak.fa...hihihih..
sekarang plak da canggih..skype pun bolehhh..
kat twitter pun k.fa ni ok jgak dengan orang2 luar...pernah jugak tweet gn aku..bangga i olls..hahahahha

Walau ape pun semoga berbahagia k.fa & fadhli shah hingga akhir hayat..

Semoga berkekalan hingga jinjang pelamin dan juga akhir hayat yerr :)

#Harap k.fa x marah yer sy buat entry ni..sumber gambar dari hencik google lahh..:))

Bye ..Assalamualaikummm..
 



3 comments:

  1. cntik tunang dye ;) heheheh jom tunang ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamboiiiii..pkwe zek da stabil boleh laaa..hehehe

      Delete
  2. Bertuahnya..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete

ohsem meyh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...