18 April 2013

Tempat baru dan Konvokesyen KLMU

Assalamualaikum..hye everybody..agak lama jugak aku menyepi dalam dunia blog kan??mesti ad yang tertanya-tanya mana belalang pergi??sudah bersara kah???*owh perasannnnnn*..hahaha..sebenar nya tidak bersara lagi cuma tiada masa yang sesuai untuk aku mengupdate entry seperti dulu-dulu..kenapa??

Sekarang aku dah bekerja di sebuah Poliklinik di Kuantan milik seorang Dato yang memegang jawatan adun di Pulau Tawar..kenal beliau?? Dr.Ahmad Shukri bin Ismail..kalau nak tengok search lah google..hihihi..da sebulan da kerja sini..everything ok..penat tu perkara biasa..memang xde masa nak update entry..ni pown ad kelapangan sebab pesakit x ramai..boleh la kalau nak update kann..

sini lah tempat aku bekerja :)


second story pasal konvokesyen..13/4/13 tempoh hari...hari bersejarah untuk aku dan kawan-kawan..akhirnya kami da dapat Dip In Nursing...x nak citer panjang-panjang..bila konvo mesti jumpa kawan-kawan kan..so happy sangat..paling best dapat tunaikan impian mak dgn abah...okay jom tengok gambar :)

dengan mak & abah :)


dengan kawan-kawan..sebahagian jerk laa...hihihi


itulah antara peristiwa yang aku nak share dengan korg :) gambar banyak lgi tapi xde massa nak upload..hehehhe...btw tengs semua.. finally i got the tittle "staff nurse" thanz to Allah..mak abah dan kawan-kawan juga untuk semua ...

Bye..nak sambung koje..

see Againnn yawwww!!!






7 comments:

  1. wahhh dh keje kt ktn skrg. nti bebila dtg aa umah kite kt balok :)) hewhew. btw, thniah sbb dh grad !! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. weeehaaaaa..hahaha...bwak la kite jenjalan kontan..haha..btw tengss cik zekkkkk :)

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. bestnya da keja..eca je xkeja lagi...tertunggu2 any school nak hire...dah hntr resume tapi xde respon :(
    sedih tullll

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah eca..rezeki...insha allah ad rezeki eca tu,sabau laa..sy pown da bpe bulann bru dpt kje yg sesuai dgn course :) gud luck ecaaa

      Delete

You all komen,you all awesome..muaahhhxxx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...