03 March 2013

Instagram oh Instagram


Sejak-sejak wujud nya Instagram dalam kehidupan aku nie ,da jarang da upload gambar kt pacebook n twitter macam tu jer..mesti ad via INSTAGRAM!!hahah..nampak tak ketaksuban aku terhadap instagram nieh..kuang kuang..

Alaa ini pown sebab aku da pakai hanphone samsung ada android..kalau dulu sony biasa-biasa jerk..sampai pelik kenapa laa orang-orang nie suka sangat guna instagram??padahal sama jer..cuma effect dye lah..actually kalau guna edit photo yang lain pown okay jugak..tapi nak jugak INSTAGRAM tuh!!!!hahahaha

Instagram da fofular sikalang..bila on guna mobile internet first buka mesti Isntagram nieh..suka tengok gambar-gambar..Artis lah,kawan-kawan lah,online shop laa..Aku suka tengok instagram tomok gn wife dye..sebab anak dye comell sangat..tapi sebenarnya memang aku peminat tomok pownnnnn..hahahaha..

So korang boleh mempollow instagram aku nie..tapi kena tunggu aku approved dulu laa..buka xnak opened tapi xnak jadi apa-apa nanti kan..nyaaahhh bajet hott gituuuuhh..aku approved jerk sesape pown..don worry yaaa..

Instagram : IAMEINA






dannnnn tadaaaaaaaaaaaaaaa..hihihi




Haaaaa..macam tulah salah satu effect dari instagram ni...

Okaylahh..jangan lupa pollow aku yer..pasti aku pollow u all balik..peace !!

Psssttt... jom sama sama doakan untuk mereka yang telah berjuang untuk negara..pray for sabah ......

Bye :)





8 comments:

  1. wahhh seronoknya bole ber-instagram...kite tak de android :( bb pulak x bole instagram2 ni kannn

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..seronok sendiri jerk..semua gambar nak post..heheh..aah kan bb xboleh

      Delete
  2. kalau la bb pun boley buat cm tu ;) hehee. sedih jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau bb boleh semua pakai bb..senang..kecik je kan..hahahha

      Delete
  3. hakhakhak dah follow da awokkk :DD kite pon suke tgk tomok. ank dye comel gilersssss. aaaaaa stresss tgk sbb geram comel sgt. hahaha :D

    ReplyDelete
  4. Lina pun baru je delete akaun instagram sbb x rasa ada faedah huhu

    ReplyDelete

You all komen,you all awesome..muaahhhxxx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...