24 February 2013

Azza's cold powder

Sayangggg apa khabar denganmu?disini ku merindukan kamu...lalalalla.menyanyi gituu..heheh..kalau masuk audition confirm kena tendang awal-awal..hahaha

Kali nie nak share dengan korang pasal cold pawder atau nama lain nya bedak sejuk dari artis kita..tak lain tak bukan Azzarima Zawari ..a.k.a Azza Elite..korang da cuba??aku dah..dan hasil nya alhamdullillah berkesan..inilah bedak sejuk tu :)



Bukan kerna beliau nie artis aku nak puji ke ape tapi kesan nya betul memuaskan pada aku..so kalau korang nak cuba boleh lah call/msg k.azza okay..aku x boleh la nak kasi no k.azza kat sini..

Harga nya pown tak mahal..rm 20 "sajorgh" tu trademark k.Azza kalau nak taw..fungsi bedak sejuk nie ialah menyejukkan,melembutkan,menyegarkan,mengurangkan jerawat,menanggalkan selkulit mati,elok untuk resdung,merawat ruam-ruam dan gatal..kanak-kanak pown boleh sebab nie hanyalah bedak sejuk..diperbuat daripada bahan seperti air,tepung beras dan pandan..

Insya allah berkesan :) K.azza pown semakin aktif berniaga bedak sejuk nie..alhamdullillah rezeki..boleh jugak tengok instagram k.azza..semakin ligat berniaga..yang mana dekat kawsan kl,k.Azza akan hantar sendiri dan luar kawasan k.Azza akan pos..cuma tambahan Rm6..


k.Azza bersama customer-customer :)


Anzalna pown pakai you all :)


:)

So trylah dulu yer..memang sejuk..bau pown wangi..okaylah nak tido daa..nak tepek bedak sejuk :) see yaa...byee.


Gambar :Insta K.Azza dan intsa aku :)









2 comments:

  1. ferghhh retiss pon jual bedak sejuk ohoiii. hahaha :D huishhh laaaamaa gile x sggah sini. hijau kemain blog dye haaaa. cunnn !! =)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..mimpi ke org tuuu masuk blog kiteww..suprisedddd :)

      Delete

You all komen,you all awesome..muaahhhxxx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...