15 January 2013

Jom order ...


Weehuuuu :) Just nak promote nie..ada x blogger yang nak tudung bawal plain?? untuk gegurl lah..eh-eh kalau boboi nak boleh jugak,bagi lah kat adik ke,kakak ke aweks ke kan.....up to you..kebiasaan nya kalau kt tempat kerja aku nie student-student memang pemes lah bawal plain nie..katanya match dengan semua baju.."KATANYA" hahaha..

So kalau nak boleh lah order..order dekat my boss yup..tak pown kat SINI untuk tengok warna warna yang you all nak okay..kami akan pos..INSYA ALLAH..okay jom lah tengok warna warna yang ada dekat kedai kami okay 



Kalau nak lebih tepat boleh add FB kedai kami SAKURA SCARF dan boleh tengok kod-kod warna okay..

1 pcs RM 7....3 pcs RM 20...20 pcs RM100 ( tak termasuk postage)

(BOLEH PM OR CALL K.AIN UNTUK SELANJUTNYA)

 Aku pekerja saja..heheh..nak tolong promote tak salah kan?? jom shopping..pasti berbaloi..ohh yeeaaa yang mana nak datang kedai kami boleh la ke Bangunan Arked Mara Bandar Tun Rzak Jengka,Pahang ..beroperasi pukul 9.30 pagi - 6.00 ptg ^__^

Sekiannnnn........





4 comments:

  1. camne nak cari barang2 ni..
    saya minat gak bisnes2 ni..
    de panduan ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhh yeke..nk cri brg ape ye??haaa inbox fb belalang k..boleh share2 ckit :)

      Delete

ohsem meyh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...