27 November 2012

FREE kek coklat moist


Hai hai haiiii haiiii !! nak bagitaw nie,hari kemarin iaitu bersamaan hari Isnin 26/11/2012 aku dapat kek coklat moist FREE by someone yang aku tak kenal..eh-eh nie bukan admire ke ape hokay..ni sebenar nya orang yang baru mula buat tempahan kek..

s0,dengan permulaan nak promote-promote kek nie,die bagi kat semua pekerja-pekerja kedai kawasan bandar jengkan nie..bukan bagi satu dua je tapi tiga..yea TIGA!!kalau beli tu da berape kan???hmmm biasalah nak bisnes kan..

Maka nya bukan aku sorang je lah yang dapat,semua orang dapat..hahaha..kalau bagi hari-hari bagi free kan buguihhh.. hahahaha...ngat lagi masa study dulu rajin jugak lah beli kek nie,kadang-kadang tu share gan membe semata-mata nak beli kek nie yang harga RM5 satu bekas..heheheh.


Kek coklat ni tersangat lah sedap..sesedap yang tak boleh diceritaainnn..cehh konon!tapi 2 dari kek nie da kat dalam perut aku daa.ngeee..satu lagi bagi anak jiran..baik tak aku??baik takk??hehehe

Okaylah byee..kek pun nak story mory kan??hihihihihi

Assalamualaikummmm.........



4 comments:

  1. Replies
    1. memey sodappp sampai terliur lagi haaa

      Delete
  2. Jom JOIN segmen saya :)
    http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/12/segmen-k-blopper-card.html

    ReplyDelete
  3. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    bagi - bagi motivasi
    semoga bisa jadi semangat
    Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

    ReplyDelete

ohsem meyh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...