22 November 2012

Apabila kaki mula melangkah

Hye beloved readers!muaaahhhh muaaahhh muuaahhh..haa kan da kena kiss..o0opsss nie untuk kaum hawa saje...i want to story about 3 4 days ago..eceh speaking pulekkkk ^__^
Okay-okay start bercerita..heeeeemmmm huuuhhhhh...tarik nafas dulu sebab rasa nya macam banyak je nak bercerita nie.amboi kemaainnn
Hari jumaat lepas,aku pergi KL sebab hari sabtu tu nak join karnival kerjaya kat PWTC.actually aku ada agenda lain.aku nak berarak kawen kat baling,kedah tapi aku lepaskan peluang tu untuk karnival ni..yeaa karnival kerjaya.itu lagi penting,cari kerja.kerja dan kerja!aku stay kat UPM dengan cousin aku..selam 4 hari jadi student UPM.sangat seronok.beronok-ronok..

nielah member sekali dengan aku :) Una & Zue


Bila da register akan dapat stiker nie..sebagai pelawat...oh my pic tak berapa nak clear sebab ceq bukan pakai DSLR...

Bila kami da penat pusing-pusing dalam tu,maka terhasil lah gambar syok sendiri seperti dibawah ini ..hehehe


Lepas habis karnival tue,kami pergi nonton wayang kat Midvalley..ofkos lah cerita Istanbul Aku Datang..keseluruhan cerita tu sangat-sangat best..bila da habis cerita tue,geng-geng belakang tepuk tangan..so sweetttt..

Cerita nie sangat cuwit muitt..best..tengoklah sure x rugi bayar tiket..hahaha

Esok pulak ada aktiviti lain dengan my cousin and her friend..kami berjalan sampai letih..pergi borong-borong baju,dan tersangat lah seronok..hehhee

yang kiri tulah sepupu aku..dengan kawan baek nya..sangat sporting dan peramah dua-dua..

Hari isnin aku balik tempat asal.yelah aku nak koje pulakkk..hehhe.. 3 4 hari jugak lah berjalan-jalan kan..thank to my cousin sebab sudi tumpang kan aku di UPM tu..and to my friends thanks also sebab sudi hang out with me..ecehhh..*berterabur*


*semalam ada orang dari PWTC tu call tanya pasal kerja..harap-harap adalah peluang aku.insya allah :)








10 comments:

  1. dah keje nnt makin bz la..kan huhuh :)

    ReplyDelete
  2. INSYA ALLAH .. REZEKI ADE D MANE2 JE .. HEHE .. CAM AKAK .. AMIK NURSE TP JDIK BISNESWOMEN .. NGEE~

    ReplyDelete
  3. insya allah..same la kite..nurse tapi da jadi bisnesswoman..ngeeee..

    ReplyDelete
  4. EH .. YE KE ? HEHE .. BISNESS PE DIK WAT ? HIKHIK

    ReplyDelete
  5. aah..jual tudung bawal je..hihi..akak??

    ReplyDelete
  6. WAH .. JUAL KAT KEDAI KE KAT MNE NI ? MANE2 TGOK .. AKAK BUKAK KEDAI RUNCIT .. N SAMBIL2 TU NIAGE ON9 GAK .. HEHE

    ReplyDelete
  7. cite ni mmg sweet...gud luck for ur business

    ReplyDelete

You all komen,you all awesome..muaahhhxxx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...