05 October 2012

Sudah berubah dan semakin berubah


Haii..hai...salam 1 Malaysia :) sudah berubah??apa yang berubah??adakah hati??perasaan??tuan tanah??ho0o0o0 tidak tidak sama sekali..walau apa pun yang jadi adramycien tetap menjadi hak milik aku..tiada tuan kedua..

Maksud aku yang berubah itu adalah twitter.yup!!yup!!..twitter sudah mempunyai header macam blog..sebelum ni profile twitter macam ni kan



Kalau betul tunduk itu sama kapala :)

sekarang da macam ni pulak


 Da boleh letak header...see see see aku pun menggedik nak tukar macam ni jugak..^___^ 

Kalau korang nak tukar macam tu pun boleh jugak just click setting then design..ad kt bahagian header  and change..mula-mula pelik juga bukak profile member ad header,terpikir jugak

Penyelesaian nya lepas godek-godek terjumpa..just easy but im blurr..ketinggalannnn..hahahha...kalau yang baru buat twitter da memang ad header tuh..boleh la pilih gambar-gambar hensem/comel korang letak kat header tuh..:))

Actually,ad header ke x de ke sama jerk..just nak mencantikkan dan nak tengok kelainan aje..

Hehehe....okelah...baaabaiiii

Assalamualaikummm..

*sorry terprintscreen plak twitter yang satu lagi tuh..contoh ajer..s0rry weyh :)


1 comment:

ohsem meyh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...